Effektiv semesterträning med gummiband som blir av!

Det är många som känner sig lite stressade och i vissa fall missnöjda över att tappa sina träningsrutiner under semestern. Vi vill påstå att det är en onödigt negativ känsla att bära med sig och den kan lätt åtgärdas med bra gummiband och lite fyndiga övningar.

Bra att bryta rutiner!

Det är bra att ha sunda rutiner. Samtidigt vet vi att rutiner kan hämma utvecklingen, som med monotont upprepat träning. Med andra ord kan du kanske tänka lite mer positivt kring att bryta dina rutiner till fördel för något annat. Som med funktionell MoveooFys.

Lätta rutiner bli ofta gjorda

Och när det kommer till semestern tror jag att det kan vara bra och smart att söka sig till en träning som är lättillgänglig och som dessutom är att att anpassa efter dina förutsättningar och behov. Som den med gummiband. Med enkla gummibandspass kan du anpassa din träning på ett fanatiskt sätt oavsett nivå och behov på din träning.

Smida redskap som gummiband underlättar

Dessutom är gummibanden väldigt enkla att ta med sig oavsett om du ska tågluffa, på båtsemester eller bara ligga på landet. Om du ska köpa gummiband, se till att köp två stycken och av den sort jag rekommenderar på länken.

Delad glädje ger sunda rutiner

Med två gummiband kan du utföra traditionell träning och den mer komplexa fysträningen som Moveoo står för. Du kan också köra Moveoo’s parövningar som är väldigt uppskattade och effektiva. Fördelen med att inkludera en kompis, barn eller förbipasserande är att delad glädje faktiskt blir dubbelglädje även i träning. I parträningen kan vi dra fördel av våra olikheter efter som det bidrar till en gynnsam variation.

Gummibandstips & trix ala José

Har du lust, kan vi. Här bjuder vi på José’s Juli-upplägg. Gummibandsövningarna må vara inspelade för ett par år sedan med de är precis lika effektiva fortfarande. Nedan ett exempel, på Youtube-kanal ligger 30 tips till med gummiband och säck.

Och vill du köpa band har du 15% vid köp av band med om du likar på länken. KOD: josemoveoo

Missa inte att prenumerera på min Youtubekanal! På så sätt missar du inget roligt under sommaren och framöver;-)

Föregående
Föregående

Moveoo Loop-Pass med gummiband

Nästa
Nästa

Uteträning v/s inneträning- vilket är bästs?