Moveoo Loop-Pass med gummiband

Hoppas att sommaren vart bra för dig och att du har hunnit med det mesta du planerat. Vi vet att många har haft det lite svårt att få till träningen under ledigheten. Känner du igen dig? Här kommer ett Loop-pass med gummiband där Moveoo’s grundare, José Nuñez, hjälper dig med övningarna.

KOM DU AV DIG?

Vi kan inte låta bli att reflektera på känslan av “att ha kommit av sig”. Vad är det egentligen som säger att det är negativt? Att du fick en längre vila kanske räddar hela hösten. Det kanske bara var så att du missade planera in träningen som du tänkt. Eller så var det annat som kom emellan. Alltså har du inte kommit av dig, det blev bara ett längre mellanrum än tänkt.

TAPPAR ELLER TOPPAR DU FORMEN?

Självklart tappar du lite om vilan blir för lång. Men vad säger att du inte ska komma tillbaka snabbt? Så istället för att tappa något kan du säga att du har laddat upp energi för det som komma skall.

JAG SKA BARA….

Känns det motigt är det lätt att lyssna på ursäkterna. Vanligt är- “ jag ska bara komma igång lite, sen ska jag börja träna organiserat”. Det är tankar som kommer från prestation som ska bedömas och jämföras. Du behöver inte gå i den fällan. Allt du ska göra är att börja, oavsett nivå.

SMÅ POSITIVA STEG OFTA

Beroende på motståndet till att börja träna igen kan du börja där det blir av. Återupprepar du det ofta blir det snabbt till vanor. Det är alltså viktigare att göra fler och enklare än få och kraftfulla pass inledningsvis. Och begränsa dig inte med massa klassiska träningsmål som lätt gör dig besviken. Satsa på att skapa ett system som gör att du får träningsrutinerna att bli av. Fyll sen passen med mer, och bättre, träning steg för steg. På så sätt smyger sig formen tillbaka blixtsnabbt;-)

LÅT OSS HJÄLPA DIG

Här nedan erbjuder vi dig Moveoo’s Loop-Pass som har hjälpt väldigt många människor med att få till en effektiv och varierad träning som skapar skillnad på skillnaden.

Uppstår frågor behöver du inte vara orolig. Gå in i vår nya Facebook-grupp “Moveooinsweden” och fråga så ska vi hjälpa dig rätt med det som behövs.

Vill du köpa nya fräscha band så kan du köpa dem vi använder inom Moveoo på Refit.se / Moveoo Med kod: josemoveoo, får du dessutom 15% rabatt på redskapen där.

TIPS!

  • Tänk på att variera övningarna lite i varje varv för att undvika monotona rörelsemönster. Inga stora ändringar, bara så att du medvetet gör skillnad.

  • Variera passen och dess intervaller. Ibland kan du köra snabbare och kortare intervaller, ibland längre tid med långsammare rörelser.

  • Se till att ha band likt dem vi har för bästa och säkraste träningen.

  • Vill du ha själva mallen för att göra egna pass finns den i Moveooforumet som du finner ner till vänster på hemsidans startsida.

Föregående
Föregående

SNÖSTORMSTRÄNING MED BOLL

Nästa
Nästa

Effektiv semesterträning med gummiband som blir av!