Smartare gymträning med gummiband!

Vad som är smartare träning är svårt att säga eftersom att den träningen påverkas av dina behov, mål och förutsättningar. Men vi skulle kunna sträcka oss till att smart träning är en varierad och mer medveten träning. Med smart träningen menar vi inom Moveoo en träning där du medvetet bryter mönster och utsätter dig för nya saker där du strävar efter kontroll. Vi gör det för att det håller oss nyfikna, vi blir kreativa och det skapar lust.

Nedan presenteras ett antal inlägg från Moveoo’s grundare José Nuñez där han med gummiband och kunder visar hur du enkelt kan vidareutveckla klassiska övningar för att inkludera fler muskler på ett medvetet utmanande sätt. Det kallar vi gärna “smartare träning” inom Moveoo.

Prova dig fram och kommentera gärna övningarna när du provat och reflekterat över dem. Dela till andra som du tror kan ha glädje av inspirationen.

Vill du köpa nya, egna, gummiband kan du göra det på refit.se/moveoo med 15%. Allt du behöver göra är att ange rabattkod :josemoveoo vid ditt köp.

FLER TIPS OCH ONLINEPASS- det finner du i vårt nya Network Forum

Föregående
Föregående

Gummibandstips från TrainingCamp

Nästa
Nästa

Moveoo är som en verktygslåda!