Moveoo är som en verktygslåda!

Träningen skapar inga underverk, det är det bara du som kan!

Ofta nämns träningen som något heligt som kan bota ohälsa. Det är som att säga"- “det är verktyslådan som gör jobbet”. Självklart spelar verktygen i lådan roll, det är de som gör skillnad på skillnad. Men har du tummen mitt i handen kan verktygen till och med bli farliga för dig, oavsett hur fina verktyg du har.

Vill du vara redo för alla möjliga situationer och samtidigt skapa resultat som du kan vara nöjd över gäller det att ha rätt blandning av verktyg i lådan. Det gäller även inom träning. Se till att variera din träning med olika redskap och olika träningsmönster om du vill bli allsidigt tränad och i en naturligt bra form.

En duktig hantverkare känns igen på bra rutiner och ett förhållningssätt som gör att resultatet alltid blir bra. Det blir hens signum och varumärke. Vad är ditt inom träning?

I din träning kan du skaffa dig fler redskap och se till att använda dem på ett sätt som överensstämmer med dina behov. Japp, du bör alltså ta reda på vilka behov du har av att träna. Det borde vara lika självklart som det är för hantverkaren innan hen börjar jobba med ett projekt.

Du är projektet som ska renoveras eller byggas:

  • Vad ska åstadkommas?

  • Hur ser förutsättningarna ut?

  • Vilka verktyg behövs?

  • Finns det en tidsplan?

  • Börja göra jobbet varje dag!

  • Reflektera, korrigera, jobba vidare i riktning mot det som ska åstadkommas.

Och precis som i vilket byggprojekt som helst- gör jobbet varje dag så går det snabbare fram. Använd rätt redskap till rätt sak så blir jobbet effektivare. Inse att allt inte går som planerat, Stanna upp, reflektera, kör du fast- TA HJÄLP!, anpassa, gå vidare.

Jobbar du på så kommer det att bli resultat, följer du mina punkter kommer det att bli bra resultat, tar du hjälp av någon som kan delar du inte kan blir resultatet fantastiskt.

Så ta denna söndag till att kolla igenom ditt “bygge”, hur går det? Vad har du för verktyg i lådan? Saknas något som skulle göra bygget enklare, effektivare och därmed mer lustfyllt? Är det något verktyg som behöver ses över och kanske förnyas?

Lycka till med ditt bygge för du ska leva med det i hela ditt liv:-)

I Moveoo’s Network får du hjälp med Onlinepass, tips och trix som aktiv.

Vill du utvecklas, eller bli, instruktör går nästa utbildning 12-13 mars i Stockholm och Online med start 13 mars.

Föregående
Föregående

Smartare gymträning med gummiband!

Nästa
Nästa

Små steg gör stor skillnad!