Gummibandstips från TrainingCamp

José när det begav sig för 15 år sedan ;-)

Då var det äntligen dax igen. Efter två år med restriktioner har träningsresorna åter börjat rulla igång igen. Moveoo följer regelbundet med på resor med Springtimetravel och Tidningen Topphälsa när vi inte gör egna resor och event.

Till Portugal har vi åkt i över 10 år och vart med om en fantastiskt utveckling av träning och koncept. Nu har Springtime tagit ett nytt steg och bytt ut hotell Yellow mot tre nya hotell där rum, mat och träningsytor är på topp.

Med på denna resa var bland annat José som höll i Moveoopassen. Standard bland olika Moveoopass som erbjuds deltagarna är MoveooBoll, MoveooGummiband, MoveooHandduk. På denna resa erbjöds även två Workshops där José gav deltagarna tips och trix kring den personligare träningen som kan göras på hemmaplan.

Du som inte kunde åka med får en ny chans vecka 43 då José åker tillbaka för ett nytt träningsäventyr.

I klippen nedan ger José och kollegan Jenny Ström gummibandstips till alla som vill komplettera sin övriga träningen typ Yoggis och joggare;-) Prenumererar du inte redan på José’s kanal rekommenderar vi dig att göra det så att du inte missar massor av skoj i sommar.

Är du, eller vill bli, uteledare och vill utvecklas med gummiband, käppar och säckar som redskap. Då är nästa utbildning något för dig. 23 april i Stockholm Skanstull. Mer info finner du här!

Vill du köpa egna och nya band rekommenderar vi dig Refit.se / moveoo Där hittar du de band vi använder i vår träning och med Kod: josemoveoo erbjuds du 15% off.

Föregående
Föregående

Vad är värdet av att träna?

Nästa
Nästa

Smartare gymträning med gummiband!