Moveooinstruktör är en utbildning som främst vänder sig till dig som leder grupper på gym, föreningar och företag. Efter utbilningen har du det som krävs för att direkt börja leda grupper. Som utbildad kan du även välja att leda med våra konceptmallar utan kostnad. För dig som ska gå Moveooinstruktörsutbildning väntar en helg full av varierad träning som kommer av nya tankar kring ledarskap och hur man kan träna funktionellt och varierat med olika redskap. Utbildningen vänder sig främst till dig som vill utvecklas som instruktör och lära mer om en träningsform som är utmanande, tuff och samtidigt tillåtande och rolig. Är du en människa som är öppen för att läsa av grupper och individer och på så sätt skapa träning som är "här och nu" kommer du gilla Moveoometoden. DELAR AV UTBILDNINGEN: Dag 1 ligger fokus på kraft, rörelse och kontroll. Balans och rörelsekontroll, tester- utförs med käppar och stora "flexbollar". Rörelsestyrka, kraft- utförs med stänger och vikter. Moveoo, filosofi och metod. Du får ta del av MoveooFlex och MoveooAtletic Dag 2 ligger fokus på ledarskap. Press & dragträning, rotationer i balans- utförs bland annat med en vidareutvecklad boxning och unik parträning med gummiband. Käppfys, kontroll. Individuella, par och övningar med tre/tre. Du får ta del av MoveooAerobox och MoveooOutdoor. Passutveckling Framtidens ledarskap kan göra skillnad i samhället. 17-18 februari 2018. Stockholm. Boka här!

Moveooinstruktör är en utbildning som främst vänder sig till dig som leder grupper på gym, föreningar och företag. Efter utbilningen har du det som krävs för att direkt börja leda grupper. Som utbildad kan du även välja att leda med våra konceptmallar utan kostnad.

För dig som ska gå Moveooinstruktörsutbildning väntar en helg full av varierad träning som kommer av nya tankar kring ledarskap och hur man kan träna funktionellt och varierat med olika redskap. Utbildningen vänder sig främst till dig som vill utvecklas som instruktör och lära mer om en träningsform som är utmanande, tuff och samtidigt tillåtande och rolig. Är du en människa som är öppen för att läsa av grupper och individer och på så sätt skapa träning som är "här och nu" kommer du gilla Moveoometoden.


DELAR AV UTBILDNINGEN:
Dag 1 ligger fokus på kraft, rörelse och kontroll.
Balans och rörelsekontroll, tester- utförs med käppar och stora "flexbollar".
Rörelsestyrka, kraft- utförs med stänger och vikter.
Moveoo, filosofi och metod.
Du får ta del av MoveooFlex och MoveooAtletic


Dag 2 ligger fokus på ledarskap.
Press & dragträning, rotationer i balans- utförs bland annat med en vidareutvecklad boxning och unik parträning med gummiband.
Käppfys, kontroll. Individuella, par och övningar med tre/tre.
Du får ta del av MoveooAerobox och MoveooOutdoor.
Passutveckling
Framtidens ledarskap kan göra skillnad i samhället.

17-18 februari 2018. Stockholm. Boka här!

Bli din egen PT är en grundläggande kurs i funktionell träning som riktar sig till dig som vill göra skillnad i din träning och livsstil men inte vara bunden till ett gym. Med enkla redskap du kan ha hemma och på jobbet lär du dig hur just DU ska gå tillväga för att nå dina mål på ett snabbt, effektivt och roligt sätt. Kursledare Jose Nunez har 30 års erfarenhet som tränare och vet vad som krävs för att få till träningsrutiner som leder till kontinuitet.  19-20 augusti Stockholm. Boka här!

Bli din egen PT är en grundläggande kurs i funktionell träning som riktar sig till dig som vill göra skillnad i din träning och livsstil men inte vara bunden till ett gym. Med enkla redskap du kan ha hemma och på jobbet lär du dig hur just DU ska gå tillväga för att nå dina mål på ett snabbt, effektivt och roligt sätt. Kursledare Jose Nunez har 30 års erfarenhet som tränare och vet vad som krävs för att få till träningsrutiner som leder till kontinuitet. 

19-20 augusti Stockholm. Boka här!