A3_poster_x6_moveoo_17feb6.jpg

Moveoo by coach Jose.

Välkommen till en träningskanal som riktar sig till dig som vill ta nästa steg med din träning oavsett om nivå. För att hjälpa alla som vill inspireras och utvecklas i sin träning men inte har tillgång till en Moveooledare som leder PT-klass eller grupppass har jag skapat en träningskanal som jag fyller med utmanande och effektiva program för olika syften, nivåer och med olika redskap. Allt för att du som aktiv, och ledare, snabbt ska kunna komma åt bra träningsprogram.

Med kanalen vänder jag mig främst till dig som som aktiv. Men jag ser även kanalen som en inspirationskälla till dig som leder andra i träning. Jag vill passa på att tacka alla er som har peppat och uppmuntrat mig att göra kanalen. Det är tillsammans med er, och inspiration från forskare, träningskollegor och alla andra, som jag vill skapa landets mest inspirerande träningskanal som riktar sig till dig som gillar varierad och rolig fysträning.

Jag samverkar med gänget bakom appen Twiik. Du registrerar dig på min twiik-sida och använder sedan din inlogg till att ladda ner appen Twiik i din telefon. När du gjort det har du samma sekund tillgång till alla mina pass och mina tips. Du kommer även att hitta olika träningskursen i framtiden. Det blir pass som jag använder när jag själv tränar, som jag använder på mina kunder och som ni önskar. Jag använder mig av alla möjliga redskap och de utförs i olika miljöer.

Kort sagt har du allt du behöver för att fortsätta träna varierat, smart och roligt oavsett om du vill träna själv eller med andra.

För min kanal betalar du endast 75kr i månaden. Prova nu- 1:a veckan är gratis;-)

stor.jpg
fitnessprofilen(1)-3.jpg