A3_poster_x6_moveoo_17feb6.jpg

BOOT CAMP- BOLL OCH KROPP 30 SEPTEMBER

Nästa Boot Camp startar 30 september. Under 8 veckar hjälper jag dig igenom mitt upplägg där du tränar med en boll (60-70 diameter) och din kropp som redskap. 2 fyspass där det passar dig bäst i samt guidning genom 2 konditionspass i veckan.

Det ger totalt 4 effektiva och individuellt anpassningsbara pass i veckan som snabbt kommer att få dig i bättre form. Du har mig tillgänglig på chatt måndag till fredag.

TRÄNINGSKANALEN

Välkommen till en träningskanal som riktar sig till dig som vill ta nästa steg med din träning oavsett nivå.

Nu kan du snabbt komma åt effektiva och varierade träningsprogram med olika redskap.

Jag vill hjälpa dig som vill träna på bästa sätt men kanske inte hinner, eller kan, tänka ut varierade och effektiva träningsprogram. Upplägget med Moveoometoden gör att du själv kan anpassa nivå och utmaning på övningarna. Jag gör olika program med olika redskap och till min hjälp har jag kunskapen och den erfarenhet jag samlat på mig under drygt 30 år som tränare.

Jag erbjuder dig en vecka gratis så att du i lugn och ro kan gå in och kika på programmen och jag binder dig inte till någon uppsägningstid.

Jag vill passa på att tacka alla er som har peppat och uppmuntrat mig att göra kanalen. Det är tillsammans med er, inspiration från forskare, träningskollegor och alla andra, som jag vill skapa landets mest inspirerande träningskanal som riktar sig till dig som gillar varierad och rolig fysträning.

Jag samverkar med gänget bakom appen Twiik. Du registrerar dig på min twiik-sida och använder sedan din inlogg till att ladda ner appen Twiik i din telefon. När du gjort det har du samma sekund tillgång till alla mina pass och mina tips. Du kommer även att hitta olika träningskursen i framtiden. Det blir pass som jag använder när jag själv tränar, som jag använder på mina kunder och som ni önskar. Jag använder mig av alla möjliga redskap och de utförs i olika miljöer.

Kort sagt har du allt du behöver för att fortsätta träna varierat, smart och roligt oavsett om du vill träna själv eller med andra.

För min kanal betalar du endast 75kr i månaden. Prova nu- 1:a veckan är gratis;-)

stor.jpg
fitnessprofilen(1)-3.jpg