jag

Efter drygt 30 år som tränare för elit, motionär och barn har jag lärt mig vad som fungerar och vad som inte fungerar. Idag har jag valt att fokusera på glädjen och inspirationen kring en varierad och funktionell fysträning och den tillhörande livsstilen, oavsett nivå.

Din humor när du delade med dig av dina tankar var super, skrattade mycket och då lär jag mig lättare! Din passion att skapa ett samhälle där vi rör på oss mer, hitta nya sätt att väva ihop träning, jobb, vardag smittar verkligen av sig. För mig ger du mycket inspiration att tänka nytt genom att tänka naturligt och back to basic!
Kent Vikström-Learning & Development Partner ICA School ICA Gruppen

Vad

När någon frågar vad jag gör brukar jag säga att jag tänker, skriver och talar! Däremellan tränar jag, hjälper andra individer, lag och företag med sin träning & hälsa och jag hänger med härliga människor såsom min familj. En del tycker att jag reser mycket och det kan nog stämma.

Mitt varför

Jag har så långt jag minns velat hjälpa andra människor. Jag går helt enkelt igång på att utveckla människor och samtidigt göra dem gladare. Eftersom träning är mitt kall blev träningen också mitt främsta verktyg. Det är med träning och rörelse jag försöker väcka intresse och engagemang för vad som är viktigt i livet.

Starten

Jag öppnade mitt första gym som 19 åring. Det blev drygt 25 år med olika anläggningar. Parallellt med det jobbade jag som tränare. Jag har haft det stora nöjet att träna såväl elit som motionärer och barn. En resa som lärt mig en hel del om hur en individ och grupper fungerar i träningen och vad som krävs av den tillhörande livsstilen.

Framtiden

Lägg därtill ett starkt ökat samhällsintresse så vet du varför jag går upp ur sängen på morgon. Idag inser jag att jag är närmast besatt av tanken att skapa en sundare träning, en sundare arbetsmiljö och ett sundare samhälle, och jag vill dela med mig…

joseGYM_Val1.jpg

Det är en resa jag inte vill, eller kan, göra ensam. Jag vet att vi är starkast tillsammans varför jag alltid är sökande efter personer, grupper och nätverk som vill skapa glädje med varandra, och för andra.

2015 var jag klar med en metod som bygger på min träning och livssfilosofi- jag döpte den till Moveoo. Ordet Moveo kommer från latin och betyder ungefär- skapa rörelse.

Mina områden är:

 • Föreläsning- jag älskar verkligen att prata inför andra oavsett om det är inför 2 eller 2000 personer.

 • Utbildning- jag utbildar Moveooledare i olika former och för olika behov.

 • Företagsprojekt- en fantastisk möjlighet att beröra människor för att få dem kreativa och glada i vardagen.

 • Workshop- skapar egna och medverkar i andras.

 • Resor- skapar egna och medverkar i andras.

 • Skriver- tidningar, nyhetsbrev och i mina kanaler. Nu ska jag färdigställa min första bok.

 • Filmar- jag lär mig kommunicera ut mitt budskap i min nya Youtube-kanal.

 • POD- snart pratar jag med intressanta personer om träning, hälsa och dess framtid.

Mina kanaler där du gärna får följa och stötta min framfart:

 • Facebook: Jose Nunez och Moveoo Sverige

 • Instagram: Moveoo by Coach Jose

 • Youtube: Moveoo by Coach Jose

 • Medium: Jose Nunez

 • Pod: -

Nätverk!

Jag tror verkligen på nätverk i framtiden. Grupper där engagemang och entusiasm styr dagen kommer skapa en fantastisk kreativ kraft. Tveka inte på att höra av dig om du har tankar och funderingar kring nätverk, föreläsningar, utbildningar, resor eller om du bara vill ta en fika.

45406_149314015093650_3415606_n.jpg

Bor i Stockholm Södermalm och jag gillar att åka runt i vårt land. Äger ingen bil, hyr när jag behöver. Flyger när det är långt, men bäst gillar jag tåg. Äter allt som gör min knopp och knopp gott, resten undviker jag oftast. Rör på mig så mycket som möjligt och jag gillar att tränar varierat. Nu när jag passerat 50 märker jag att jag sneglar mer på dynamiskt och mjuk träning än på kraft och explosivitet vilket jag ser som en helt naturlig process. Älskar att prata med och för människor. jose@moveoo.se