Jag föreläser ofta och gärna. Roligast har jag när jag får dela med mig av den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig under mina dryga 30 år som tränare och coach. På arbetet, i hemmet eller i träningen- syftet är det samma. Att få människor kreativa, lustfyllda och inspirerade att sin strävan att utvecklas.

Under 2017-18 har jag fokuserat på två föreläsningsteman.

  • "Jag tränar hjärna(n)" riktar sig till individer som vill inspireras kring träning och en sund livsstil.

  • "Hur ska den biologiska människan bättre passa in i den digitala framtiden" skapar en lösningsorienterad arbets/team miljö.

Men jag tycker att det är superkul att få ta del av era önskemål och behov för att väva in det i mina föreläsningar. Så låt oss höras och se hur vi kan få till det på ett inspirerande och effektivt sätt.


Jag tränar hjärna(n)!

Hur kommer det sig att vi har så svårt att göra det vi vet att vi behöver göra för att komma i bättre form? Är vi lata eller finns det något annat bakomliggande som bidrar till vårt generella motstånd?

De flesta av oss lever i övertygelsen om att träning ska leda till något gott. Men tänker vi till så har vi samtidigt erfarenheter av det motsatta. Idag är träning ett begrepp som delar upp människor i olika åsiktsläger. I denna föreläsning reder vi ut begreppen samtidigt som vi skapar lösningar inför framtiden.

När vi avlivar gamla sanningar och förutfattade meningar om träning öppnar vi samtidigt upp för massor av möjligheter. Låt oss fokusera på den träning, och den livsstil, som skapar lust…

På ett insiktsfullt och inspirerande sätt delar Jose med sig av drygt 30 års erfarenhet när det kommer till träning och en livsstil som ökar vår funktion. Föreläsningen vänder sig till dig som vill ta nästa steg oavsett om det handlar om att börja träna, variera din träning eller bara få sundare vanor i vardagen. Efter föreläsningen har du konkreta tips som du direkt kan börja använda dig av i din träning eller för att lustifiera din vardag.

Lunch/ kväll / helg ca 45-75 minuter

Du kan även boka mig som din egna och personliga tränare. Eller varför inte dela mig med en kompis eller kompisgrupp som sätt ett mål. Hör av dig och berätta vad ni har i tankarna. jose(at)moveoo.se


Hur ska vi få den biologiska människan att passa bättre in i den digitala framtiden?

Vi blir som bekant bra på det vi gör. Frågan är- vad gör du och vart leder det? Idag satsar vi på ergonomi och aktivitetsbaserade kontor i förhoppning om att det ska stärka vår hälsa. Hitintills ser vi ingen generell förändring, snarare tvärt om. Det krävs en fundamental förändring i hur vi tänker hälsa och välmående.

Vi vill gärna tro att träning ska hålla oss friskare, att en lunchpromenad ska kompensera min i övrigt passiva livsstil och så vidare. Men alla gillar inte att träna, och många har inte tid.

Vi bortser från det som inte fungerar och fokuserar på det som kan och bör göras. Vart finns tiden och hur löser vi problemet. För att inta ett lösningsorienterat "tänk" ser vi till hur människan ökar sin kreativitet och lust. Därefter lusifierar vi vardagen så att den blir "här & nu".

Vi är praktiska och lösningsorienterade med enkla redskap som gör skillnad. Vi pratar om vikten att dela med sig av sina unika egenskaper för att skapa en unik grupp.

På ett insiktsfullt och inspirerande sätt delar Jose med sig av drygt 30 års erfarenhet när det kommer till träning, livsstil och det som ökar en grupps funktion. Föreläsningen vänder sig till grupper såsom företag, konsultgrupper eller föringar och lag. Efter föreläsningen har du konkreta tips som du direkt kan börja använda dig av i din träning eller för att lustifiera din vardag.

Lunch/ kväll / helg ca 45-75 minuter