Allt började 1986....

Allt började 1985....

Allt började 1985 med att Jose Nunez öppnade sitt första gym i Stockholm. Han la då sin idrottssatsning som boxare och basketspelare på is och blev tränare på heltid. Sedan dess har Jose drivit olika gym och träningsklubbar samtidigt som har har tränat individer och grupper från elit till motionärer och barn. Redan från början skilde sig Jose från mängden med pass som var varierade, tuffa och roliga. Han anlitades som tränare inom idrotten och han började inspirera och utbilda andra ledare inom gym & fitness. Det dröjde inte länge förrän han syntes i träningstidningar och i olika TV-inslag. 

En händelse på Hornsgatan i Stockholm banade väg för det som idag är Moveoo. Jose Nunez, Moveoo’s grundare, drev en stor träningsanläggning, var en uppskattad personlig tränare och han var med i TV och tidningar. På väg till ett av många möten började det att bränna i bröstet. Han kunde snabbt konstatera att något var fel. Huden på bröstkorgen hade färgats mörkröd. På akuten konstaterade man att missfärgningen och smärtan i bröstet var stressrelaterad. Jose började fundera över varför han, när han var som starkast och mest framgångsrik, inte var starkare än att han orkade med vardagen. Det var under den perioden som tanken om en träning som skapar mer vardagsstyrka började gro. Kunde man skapa en träning som stärker kroppen på ett sunt sätt samtidigt som den öppnar nyfikenheten och medvetenheten det som ökar välmåendet?

2015 introducerade Jose sitt nya koncept - Moveoo. Han hade skapat 5 olika träningskoncept som riktade sig till gruppledare. Koncepten kompletterades med en utbildning där filosofi och metod gav deltagarna nya möjligheter att utveckla sitt ledarskap.

2017 omvandlades Moveoo till en metod. Koncepten som tidigare band ledare till kvartalslicenser erbjuds nu gratis till alla som vill leda aktiva i samma riktning som Moveoo förespråkar.

Nu fortsätter resan där en växande grupp Moveooledare ger sig ut bland människor för att sprida en ökad aktivitet som gör oss starkare och gladare i både kropp och själ.

"Min vision med Moveoo är att skapa en filosofi vars metod gör en sund skillnad i träning och därmed i livet. Jag ser en mycket ljus och positiv framtid framför mig och jag utmanar gärna det traditionella sättet att tänka träning i ett gott syfte.  Så länge jag kan och orkar kommer jag jobba för att träning ska vara nyckeln till ett aktivt och lyckligt liv även utanför träningen. Om även du drivs åt samma håll som jag hoppas jag att vi träffas. Kanske på någon av mina utbildningar, workshop's, resor eller på ett projektmöte. Kanske kan det bli ett möte som vi kan blicka tillbaka på om 10 år och säga-" det var då vi började!"- Jose Nunez