Träningsevent

Filtering by: Träningsevent
Jul
15
to Aug 18

Moveoo's sommartour 2019

moveoo_okt_lowres_08.jpg

Vill du inspireras och utvecklas i din träning? Under sommaren erbjuder jag svettiga och roliga Moveooevent utomhus runt om i landet och du kan bli min medvärd. Allt som krävs är 25-50 deltagare som är hemma på sommaren och vill träna. Allt som krävs är ett stort träningshjärta och en förkärlek till effektiv och rolig fysträning. Är du intresserad av att delta kan du se om/vart jag dyker upp och anmäla dig enligt bokningsförfarandet som nämns nedan. Vill du bli medvärd hittar du även den informationen längre ner.

Sommartider- Vecka 29-33

Ett pop-up event är 3 pass och en föreläsning. Varje pass är cirka 40 minuter. Förutom våra 5 koncept erbjuder jag träning under MoveooWorkout och då med pinnar, sandsäckar, gummiband, ballonger handdukar med mera. Tillsammans sätter jag och medvärden ihop ett unikt schema för respektive tillfälle.

plus.png

Medvärd

Är du ledare eller har ett nätverk med kompisar eller kollegor som gillar varierad och utmanande träning kan du skapa ett event för er. Tillsammans med mig skapar vi ett upplägg, sen bjuder vi in deltagare. Min intention med touren är att arrangera enkla event med massor av inspiration och glädje. Jag tar hand om allt kring själva arrangemanget och bokningar samt betalning görs till Moveoo.

Kika även in här för fler av våra event

Som medvärd tar du inga risker när du skapar en rolig träningsupplevelse för dem du har omkring dig.

Kontakta mig på jose(at)moveoo.se

NEDAN PRESENTERAS SCHEMAT INOM KORT:

Kostnad per deltagare för 3 pass + föreläsning är 250kr


DATUM

ORT

SCHEMA


DATUM

ORT

SCHEMA


DATUM

ORT

SCHEMA


DATUM

ORT

SCHEMA


DATUM: 12 augusti

ORT: Slite Gotland

SCHEMA/BOKNING: Boka på externa sida (Springtimetravel)


DATUM: 10 augusti

ORT: Motala

SCHEMA/BOKNING: Boka på externa sida (Springtimetravel)


View Event →