Back to All Events

RiQ träning för ungdomar

IMG_6868.JPG

Många föräldrar och ungdomsledare vill hjälpa till att aktivera ungdomar med saknar redskap. Jag vill ändra på det och har därför skapat en workshop som syftar till att få fler vuxna att bli sunda ambassadörer för våra ungdomar. Steg 1 är- RiQ träning för ungdom.

RiQ står för rörelseintelligens och smart rörelse. Med RiQ vill jag vidareutveckla och nyansera träning som begreppkropp. RiQ står för en träning som är utmanande och kreativ samtidigt tillåtande och inkluderande. En ledare som tänker RiQ är nyfiken och lär sig att ställa rätt frågor. Det får deltagarna att tänka efter och på så sätt själva arbeta fram svar och lösningar på utmaningarna som Moveooträningen medför.

Nu håller jag min första RiQ- Workshop. Jag har hyrt in mig på Friskis Ringen 31 mars 12:00- 14:45.

Jag vänder mig till föräldrar & ungdomsledare och liknande. Ingen förkunskap krävs.

Efter workshopen får du som deltagare med dig ett enkelt material som du direkt kan använda för att börja träna ungdomar.

Bland redskap: Små bollar, gummiband, portabel sandsäck, käpp, handduk, kropp, alltså redskap som du enkelt kan ta med dig eller hålla förvarat i små utrymmen.

Innehåll: Förutom att du provar på all träning så samtalar vi om det nya ledarskapet som används inom Moveoo och som leder till RiQ-träning.

Kostnad 695kr Inkluderar material och frukt.

Alla deltagare får ett redskap från Refit.se värde C:a 250kr

Begränsat antal platser