Back to All Events

Moveooutbilding Stockholm (extrainsatt)


Vill även du inspireras och utvecklas inom den funktionella och varierade fysträningen? Då är detta utbildningen för dig.

Under utbildningen får du som deltagare träna med redskap såsom bollar, gummiband, stänger/vikter, sandsäckar, käppar, den egna kroppen med mera. Allt presenteras under ett nyfiket och utmanande ledarskap som samtidigt är tillåtande och lustfyllt. Efter utbildningen har du inte bara massor av nya övningar. Du får även med dig viktiga ramar och nycklar som du direkt kan använda dig av när du tränar individer, grupper och i din personliga träning. Du får även ta del av Moveoo’s ledarskap som av många anses utmana det traditionella och stereotypa ledarskapet. Ett ledarskap som ser till att din träning ständigt varieras på ett smart och effektivt sätt.

moveoo_okt_lowres_02.jpg

Kan alla bli Moveooinstruktörer? Ja! Alla som är bereda att leda sig själv på ett nyfiket och utmanande sätt kan leda grupper och andra individer på samma sätt. Idag används Moveoometoden i gym bland personliga tränare och i gruppträning, inom idrotten och inom företagsträning/hälsan.

plus.png

Måste man använda sig av Moveoo’s 5 träningskoncept? Nej! Kunskapen, erfarenheten och alla övningar från utbildningen är fri att använda efter bästa förmåga. Är man intresserad av att ta nästa steg i sin ledarutveckling och bli en licensierad Moveooledare kontaktar man oss för mer info.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig så svarar vi oftast inom 12 timmar info@bodiesinmotion.se

Kostnad 4200kr och det kan delas upp i två betalningar med en månads mellanrum. (2000+2200kr)

Slidemagda.jpg