Back to All Events

Moveoocamp med Springtime travel


  • Vila Real de Santo António Vila Real de Santo António, Faro, 8900 Portugal (map)
A3_poster_x6_moveoo_17feb6.jpg

Vill du åka på en träningscamp som gör skillnad även efter resan är detta något för dig.

Tillsammans med gänget på Springtime travel och deras fantastiska utbud skapar vi en unik Moveoo-träningsresa för dig som vill inspireras och vidareutvecklas lite extra under ledning av Moveoo's grundare- Jose Nunez

Förutom resans fantastiskt generösa träningsutbud får du tre olika workshops med Jose för endast 395kr.

Varje workshop har ett tema som alla syftar till att du ska kunna utvecklas efter dina individuella förutsättningar och mål. Vårt mål är att du ska få en kunskap och insikt i vad du kan göra, behöver göra och hur du ska göra det.

Vi kommer inte att träna mer, det får du göra så det räcker ändå. Däremot kommer vi testa och prova massor av rörelser för att du ska hitta det som passar just dig och dina behov. Vi kommer att använda oss av alla möjliga redskap för att du ska kunna hitta det "verktyg" som passar dig bäst.

Det öppnar upp för en träning som kan göras på gym, jobb eller hemma i vardagsrummet.

Efter resan kommer du hem med massor av tankar, insikter och konkreta exempel på hur du kan inspireras och utvecklas i din träning på hemmaplan.

Vi har ett begränsat antal platser till denna Moveooresa så det gäller att du bokar dig så fort du kan när du har bestämt dig.

Du som följer Jose Nunez på hans Moveooresa i olika sociala media är viktiga för Moveoo's utveckling. Dina kommentarer och delningar ger energi och det ökar intresset bland alla likasinnade. Vi vill tacka dig och erbjuder en rabatt på alla resor som går till Portugal och hotell Yellow. När du bokar Moveooresan eller någon annan av alla resor som erbjuds under vår och höst anger du:stl87 för att få 750kr i rabatt. (gäller alltså Algarve och Yellow hotell.)