Back to All Events

Function is fun! Hudiksvall


farlo copy.png

Succén rullar vidare och nu ska vi till Hudiksvall!
Missa inte höstens fysevent! Det riktar sig till dig som vill inspireras, vidareutvecklas och samtidigt ta din träning in i framtiden. Efter en dag med Function is Fun har du fått nya tankar, idéer och praktiska tips som du direkt kan börja använda dig av när du tränar.

27-29 september.

plus.png

Helgen är indelad i tre block med olika fokusområden. Titta över vilken/vilka som passar dig.

Fredag: Ungdomsledare, tränare och förebilder som leder ungdomar.

Det sägs att den bästa träningen är den som blir av, huvudsaken är att ungdomar rör på sig. Men om den träning som blir av skadar våra ungdomar fysiskt, hur bra är den då? Om idrotten stödjer en en elitistisk och självisk värdegrund, hur sund är de

Välkommen till en workshop som utmanar traditionella tankar kring träning och tillhörande livsstil för ungdomar och deras ledare i syfte att skapa en varierad, utmanande och sundare träning oavsett nivå.

Vi vänder oss till ungdomsledare inom skolan och idrotten och föräldrar som vill hjälpa sina barn med träningen. Du deltar ombytt och förutom träningen får du med dig tankar och praktiska tips som du direkt kan använda i ditt ledarskap. 

16:00 Fika för de som hinner in i tid

16:30 Boll- & kroppsfys.

Utmanande och fördomsfritt tränar du kontroll och rörelsekraft på ett sätt som skapar nyfikenhet och ofta lockar till skratt. Nyttan i träningen stärks av den senaste hjärnforskningen som förtydligar hur viktigt det är att våra hjärnhalvor får samarbeta, att höja pulsen och att vi utsätter oss för ansträngning.

17:15 Gummibands- & käppfys

Med enkla gummiband skapas utmaningar som är tillåtande och unika utifrån varje individs förutsättningar. Med en partner stärks tesen att "ensam är inte stark". Tillsammans skapas den bästa träningen och den är roligare. Käpparna tar oss tillbaka till tiden när vi var apor. Med press, drag och rotationer görs träningen naturligare.

18:00 Sammanfattning & föreläsning

När vi bättre förstår varför vi ser ut och fungerar som vi gör kan vi tydligt se vad som krävs av träningen i framtiden. Ta del av kunskap, tankar och insikter som kommer av dryga 30 års erfarenhet som tränare på både elit- och  ungdomsnivå. Läs mer om Jose här!

18:30 Mingel och efterprat

Tid för reflektion och för att knyta nya kontakter och nätverk.

Kostnad 595 kr inklusive fika

För faktura. Maila på info@bodiesinmotion.se

 

Lördag: Boosta din träning med tips, tankar och massor av rolig fysträning

09:00 Pass kommer

10:00 Moveoo Flex. Utmanande, lustfyllt och effektivt bollfyspass för rörelse, kontroll och styrka

11:00 Moveoo Athletic. Ett varierat pass med vikter. Upplägget utmanar traditionella tankar och beteenden kring styrketräning på ett sätt som gör att alla kan vara med och prestera på en hög nivå oavsett erfarenhet.

12:00 Lunchbuffé. Restaurangen serverar härlig pastabuffé. Specialkost löses på egen hand.

13:15 Föreläsning - Jag tränar hjärna. Aldrig förr har vi haft så mycket kunskap, erfarenhet och resurser kring träning. Ändå är det så svårt att få till träningen på ett sätt som gör att vi känner oss nöjda och till freds. Om välmåendet ska ökas med hjälp av träning måste vi revolutionera våra tankar och vårt beteende gällande just träning och livsstil. Välkommen till en föreläsning som tar med dig på en resa som börjar för 3 miljoner år sedan och slutar i framtiden. Jose förmedlar kunskap och erfarenhet utan pekpinnar och med en glimt i ögat men utmanar och provocerar samtidigt. Efter föreläsningen kommer du ha en ny syn på träning och förhoppningsvis också se alla möjligheter som finns i din vardag.

14:15 Moveoo Aerobox.Effektiv och rolig träning där en vidareutvecklad och balanserad boxning tillåter konditionsträning för alla, samt en unik gummibandsfys där alla kan finna sin utmaning.

15:15 Moveoo workout. Med hjälp av käppar, handduk, kropp och ballonger utmanas du på ett kreativt, tufft och roligt sätt.

16:15 Samlingspass. Rörelse, avslappning.

16:45 Avslutning. Prisutdelning med superfina priser.

 

Lördag : Kostnad 895kr, inklusive lunch, tankar, kunskap och erfarenhet.

I mån av plats: Ett pass 350 kr (maila på info(at)bodiesinmotion.se)

 

Söndag: Familjer med barn i 10-årsåldern och uppåt.

10:00 Bollfys på lika villkor. Lekfull utmaning för kontroll och stabilitet.

10:40 Stark och smidig som ett gummiband. Pardynamik och funktion med käpp & gummiband.

11:15 Kropp och ballong. När hjärna, nerver och muskler samverkar i träning.

11:45 Avslutning. Sammanfattning & mingelsamtal

Familj: Upp till 3 personer 695kr.

Övriga familjekonstellationer: Kontakta oss för offert:  info(at)bodiesinmotion.se

Earlier Event: September 14
Moveooutbildning Västerås