Back to All Events

Function is fun! Hudiksvall

farlo copy.png

Succén rullar vidare och nu ska vi till Hudiksvall!
Missa inte höstens fysevent! Det riktar sig till dig som vill inspireras, vidareutvecklas och samtidigt ta din träning in i framtiden. Efter en dag med Function is Fun har du fått nya tankar, idéer och praktiska tips som du direkt kan börja använda dig av när du tränar.

28 september.

plus.png

För faktura. Maila på info@bodiesinmotion.

Lördag 28 september: Boosta din träning med tips, tankar och massor av rolig fysträning

En heldag för alla oss som älskar fysträning och vill inspireras och utvecklas inom den. Dagen väcker nyfikenhet, den utmanar och skapar möjligheter. Det är en dag som kommer att lämna massor av tankar, insikter och praktiska tips efter sig som du direkt kan börja använda i din träning.

09:15 Soma Move En dynamisk och effektiv träning som förbereder dig på bästa sätt inför dagen

10:00 Moveoo Flex. Utmanande, lustfyllt och effektivt bollfyspass för rörelse, kontroll och styrka

11:00 Moveoo Athletic. Ett varierat pass med vikter. Upplägget utmanar traditionella tankar och beteenden kring styrketräning på ett sätt som gör att alla kan vara med och prestera på en hög nivå oavsett erfarenhet.

12:00 Lunchbuffé. Restaurangen serverar härlig pastabuffé. Specialkost löses på egen hand.

13:15 Föreläsning - Jag tränar hjärna. Aldrig förr har vi haft så mycket kunskap, erfarenhet och resurser kring träning. Ändå är det så svårt att få till träningen på ett sätt som gör att vi känner oss nöjda och till freds. Om välmåendet ska ökas med hjälp av träning måste vi revolutionera våra tankar och vårt beteende gällande just träning och livsstil. Välkommen till en föreläsning som tar med dig på en resa som börjar för 3 miljoner år sedan och slutar i framtiden. Jose förmedlar kunskap och erfarenhet utan pekpinnar och med en glimt i ögat men utmanar och provocerar samtidigt. Efter föreläsningen kommer du ha en ny syn på träning och förhoppningsvis också se alla möjligheter som finns i din vardag.

14:15 Moveoo Aerobox.Effektiv och rolig träning där en vidareutvecklad och balanserad boxning tillåter konditionsträning för alla, samt en unik gummibandsfys där alla kan finna sin utmaning.

15:15 Moveoo workout. Med hjälp av käppar, handduk, kropp och ballonger utmanas du på ett kreativt, tufft och roligt sätt.

16:15 Suprise. Efter en promenad på 3-4 minuter bjuder vi dig på ett pass som saknar motstycke. Vi håller passet lite hemligt men du kommer att utmanas på ett sätt som är “utanför boxen” och du lär inte ångra dig.

16:45 Avslutning.

 

Lördag : Kostnad 895kr, inklusive lunch, tankar, kunskap och erfarenhet.

Earlier Event: September 14
Moveooutbildning Västerås