Back to All Events

Boot Camp med MoveooAerobox och käppfys!


Hudiksvallbok.jpg

Vill du kicka igång eftersommaren på bästa sätt har jag kursen för dig. Under 10 veckor kan du komplettera din övriga träning med ett pass som inte bara hjälper dig snabbare att komma i form snabbare. Upplägget på kursen gör att du får med dig ett tänk och insikter som du direkt kan använda dig av i din övriga träning. Med Moveoometoden strävar vi efter att var individ ska kunna utmana sig på ett effektivt och tillåtande sätt. Upplägget gör att träningen blir allsidig och varierad där såväl styrka, rörlighet och puls utmanas.

MoveooAerobox är et träningskoncept som ursprungligen kommer från boxarens allsidiga fysträning. Men genom åren har den utvecklats till att bli en effektiv träningsform som alla snabbt kan ta till sig oavsett om man gillar/kan boxning. Boxningen är stillastående och den utförs med fokus på att stärka core och höft på ett effektivt sätt. Tekniken möjliggör massor av möjligheter och variationer som ofta lockar till skratt. Gummibandsträningen garanterar en effektiv fysträning där igen muskel lämnas otränad. Tufft, dynamiskt och effektivt samtidigt som upplägget gör att alla kan anpassa sin träning efter sina förutsättningar.

Vid vissa pass kommer käppfysen att komplettera träningen och därmed öppna upp för en träning som kommer att utmana händer, axlar, skuldror, rygg och core på ett naturligt och effektivt sätt.

Är du sugen på att komma igång på bästa sätt med skönaste gänget gäller det att boka plats snabbt, begränsat antal platser.

Kostnad 950kr för alla 10 gånger. Engång i mån av plats 160kr.

Träningsyta: Vi samlas vid Eriksdals utegym

För bokning och frågor smsar du på 070-5096655

Planerade träningsdagar:

Augusti: 29

September: 5. 12. 19. 26

Oktober: 2 (Obs! avvikande veckodag) 17. 31

November: 7. 14