Back to All Events

Canaria, Salobre Resort

  • Salobre Resort Canaria (map)

I april åker vi tillbaka till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria! Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp och inspiration.

function_is_fun.jpg

Under veckan får du testa olika typer av yoga och dansa härlig Bollywood med Lena Järpsten och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez uppe på elfte våningen med utsikt över bergstopparna.

För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi magnifik vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Följ med på dagsutflykter och upptäck bland annat Caminos reales (kungliga leder) som tar oss genom ett dramatiskt vulkanlandskap, grönskande dalar och ner genom gamla bergsbyar. Dessutom får du träna massa härliga pass såsom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD och cirkelfys med Sara Eriksson och lära dig löpteknik med Matilda Bergfeldt. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som både ger dig nya perspektiv på livet och massor av härlig träningsinspiration.

Earlier Event: March 31
RiQ träning för ungdomar
Later Event: April 21
Träningsresa till Kappadokien