Back to All Events

Moveooutbildning-ledare.


litemail.jpg

Eftersom du har sökt dig till denna sida utgår vi från att du redan känner till Moveoo och den positiva effekt den har på människor. Vill även du leda grupper? Då har vi nog något för dig!  I våran utbildning får du ta del av det som gör Moveoo så populärt bland deltagare och de som leder den.

Under utbildningen får du ta del av träning med:                                                     Balans/fysbollar, gummiband, stänger, käppar, handdukar och övningar med kroppen som redskap. Du får även inblick i vår filosofi och pedagogik. Efter utbildningen har du praktiska och teoretiska "redskap" som du kan börja använda dig av när du ska leda pass och när du själv ska träna.

Vi som håller i utbildningen ser fram emot att få dela med oss av all vår kunskap och erfarenhet. Upplaget gör att du även får ta del av vad andra deltagare delar med sig av. Det du får med dig av utbildningen använder du på det sätt du finner bäst.

Vill du leda något av våra 5 koncept får du göra det gratis efter att ha godkänt ramarna för hur vi vill att passen ska ledas.

Vi drivs av att vi tror på nätverkandet och att vi tillsammans kan skapa en roligare träning som får fler att börja träna på ett allsidigare och roligare sätt. Tveka inte på att höra av dig om du har funderingar kring utbildning och träningsform.

 

 

Earlier Event: August 4
Function is fun!
Later Event: September 23
Moveoo Aerobox / Moveoosäck