Back to All Events

Function is fun!

function_is_fun.jpg
litemail.jpg

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens event: Function is fun är vårt häftiga eventkoncept där vi erbjuder alla som älskar att fysträna på ett utmanande, roligt och effektiv sätt en chans att inspireras. Eventet är fullt av övningar och tips som du direkt kan använda dig av i din ordinarie träning. Vårt syfte med eventet är att lära dig, inspirera dig och samtidigt låta dig träna.

MoveooAerobox 40 minuter- Aerobox är en mycket effektiv träning där vi utmanar puls, styrka och rörlighetskontroll. Med en vidareutvecklad boxning jobbar vi rotationer och en händelserik styrketräning som utmanar pulsen, och med våra speciella gummiband utmanar vi styrka och kontroll. Dagen till ära har Jose skapat helt nya kombinationer.

Moveookäpp 30 minuter- En träning som ofta överraskar den som provar för första gången. Med en käpp jobbar vi rörlighet, styrka och en del konditionsträning. Med Moveoometoden som ledsaga kan du jobba igenom hela kroppen, Jose visar dig hur.

Moveoosäck 30 minuter- Säckträningen är häftig. Med vår Moveoosäck kan du skapa en fantastiskt anpassningsbar fysträning vart du än är. Belastningen reglerar du enkelt med att fylla, eller tömma säcken på sand. Enkel att ta med, effektiva övningar, alltså något du inte får missa. Jose presenterar övningar för hela kroppen och du kommer dessutom erbjudas en rabatt på vår säck som beräknas komma i mitten på augusti.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

180kr betalning på plats, helst med swish. (Två kryss på gamla kort)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

Earlier Event: August 2
MoveooAerobox på Söders höjder
Later Event: August 25
Moveooutbildning-ledare.