Back to All Events

Träna med Coach Jose! Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp.

  • Resturang gul 15 Hammarby Slussväg Stockholm, Stockholms län, 118 60 Sweden (map)
1.png
plus.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för passen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens Pass: Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp. En specialklass för dig som vill träna dynamisk styrka blandat med styrka som ökar pulsen, det vi kallar fysstyrka. Jose har skapat ett pass med övningar du har stor glädje av i din övriga träning. Med enkla redskap skapas individuella utmaningar som du lätt tar med dig på semestern och sommarstugan eller liknande. Missa inte att ta med papper och penna elelr så filmar du övningarna. Ett svettigt pass för dig som gillar inspireras och utvecklas.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose) Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se