Back to All Events

Function i fun! Ett fysevent vid Eriksdals utegym

Nu är dags att boka sig till vårens första utomhusevent i Stockholm

Funktion is fun är ett återkommande event som vi åker runt med i landet. Nu är det dags för Stockholm, Södermalm.

_R2N8492.jpg

Eventen vänder sig dels till dig som vill inspireras i din egna träning, men också till dig som är nyfiken på att utbilda dig som Moveooledare.

10:00 Gummiband- Fartfyllt och funktionellt pass där du som deltagare tränar rotationer, drag och pressar som utmanar din kondition och styrka såväl som din rörelsekontroll. Passet bjuder på en rad överraskningar för dig som inte har provat det innan.                                                                                                                                      

10:45 Käpp- Ett tufft och samtidigt tillåtande fysträningspass vars upplägg utmanar styrka och rörlighet samtidigt som en del övningar lockar fram skratt. Prova på ett pass som fick stor uppmärksamhet när det bland annat prövades av militärer och Poliser som ställer krav på träningen.                                                                                                                              

11:30 Sandbell- Med sandsäckar på 3-7 kg skapas ett helt nytt sätt att fysträna. Som deltagare får du främst träna styrka, rörlighet och kontroll individuellt. Men även prova på träning där du enkelt kan träna effektivt med en partner oavsett individuella förutsättningar.                                                                                                                            

12:15 Avslutning- tid för egenstretch, eftersnack och mingel.

 

Träningsyta: Bredvid Eriksdals utegym

Kostnad 295kr

Swish på 0708-274777 (Magdalena H)

Ange mail för kvitto och bokningsbekräftelse

För frågor rörande eventet. Jose Nunez 070-509 66 55

Vi har begränsat antalet platser till 40 stycken vid detta tillfälle

Tips! Kläder efter väder. Vattenflaska. Frukt.

Earlier Event: May 22
MoveooAerobox
Later Event: June 7
PoP-Up pass!