Back to All Events

ToppHälsa / Moveoo på Gran Canaria


Missa inte chansen att följa med oss till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria den 14-21 apr 2018. Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med god mat, Moveoo och massor av annan träning.

Under veckan får du testa på olika typer av yoga och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez. För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Dessutom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD, cirkelfys och MOYO. Lena Järpsten håller i yoga och Bollywood-klasser. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som ger dig nya perspektiv på livet och träningsinspiration.

Earlier Event: March 31
Påsklov/Familjevecka i Portugal.
Later Event: May 16
Moveooaerobox (ute)