Back to All Events

Moveoo utbildning Stockholm


  • Actic 1 Skeppsmäklargatan Stockholm, Stockholms län, 120 69 Sweden (map)

Vi tror på en träning som är varierad och som ständigt utmanar såväl ledare som deltagare på pass. Med Moveoometoden utmanar vi det traditionella sättet att tänka, och praktisera, träning på då vi nyfiket söker svar på frågor. Efter vår utbildning har du som ledare inte bara med dig nya tankar och insikter. För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen får du träna med ett stort och varierat antal övningar och olika redskap. Vårt mål är att du direkt efter utbildningen ska kunna börja praktisera Moveoometoden i din träning och på dina pass.

Moveoo är känt för att vara utmanande som tillåtande och framförallt roligt.                        

När Aftonbladet provade på Moveoo gav de 5 plus.

 

 

Earlier Event: January 11
Lunchträning, kurs på Kungsholmen
Later Event: March 23
Träningsweekend på Hooks