Back to All Events

Fuerteventura, Playitas Resort


  • Playitas Resort Fuerteventura (map)
function_is_fun.jpg

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Som ToppHälsa-resenär får du exklusivitet på vårt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.  Förutom roliga och utmanande Moveoo-klasser med Jose Nunez- följ med på härliga cykelturer med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage. Träna löpteknik och styrkelyft med Robert Kronberg. Kör utmanande bootcamps på stranden och dansa massa olika stilar med Freddie Nyholm. Yoga och testa på härligt galen Bollywood-dans med Lena Järpsten. Du kommer även att få vässa löptekniken med ToppHälsas redaktör och löpcoach Sandra Hiort. Varje kväll kan du även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Marika Carlsson, som vid flera tillfällen blivit utnämnd till årets kvinnliga komiker, kommer ni få lyssna till en av kvällarna!

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Earlier Event: October 7
Rhodos-Levante Beach Resort
Later Event: November 24
Moveooutbildning- Hudiksvall