Mar
23
to Mar 25

Träningsweekend på Hooks

Önskar du dig bort för att få mer tid till träning och återhämtning? Gör slag i sak och följ med oss till härliga Hooks ett par dagar. Se fram emot en svettig skrattfest när Jose Nunez kör roliga och utmanande Moveoo-klasser. Puls, rörlighet och styrka bakas in i passen. Förutom Moveoo kan du se fram emot Yoga, Soma Move samt Zumba med Lisa Watson, Åsa Nyvall och Rebecca Ekström.

View Event →
Mar
31
to Apr 7

Påsklov/Familjevecka i Portugal.

Missa inte våra fantastiska resor som vänder sig till alla som  vill inspireras och pumpa in energi i sin träning. Med på resorna är alltid ett engagerad och laddat ledarteam som gör allt för att du som deltagare ska trivas. Moveoo representeras av Jose Nunez som är grundare av träningsmetoden Moveoo. På denna familjeresa håller Jose en exklusiv workshop för dig som vill få ut lite mer av din träning. Resebokningen görs hos vår partner Springtime travel som är i topp bland researrangörer som erbjuder träning. Glöm inta att använda vår bokningskod:stl87 för att få 750kr i rabatt.

 

Utöver Moveoo finner du löpning, yoga, kampsportinspirerad träning samt pass för barn och mix-pass hela familjen.

View Event →
Apr
14
to Apr 21

ToppHälsa / Moveoo på Gran Canaria

Missa inte chansen att följa med oss till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria den 14-21 apr 2018. Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med god mat, Moveoo och massor av annan träning.

Under veckan får du testa på olika typer av yoga och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez. För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Dessutom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD, cirkelfys och MOYO. Lena Järpsten håller i yoga och Bollywood-klasser. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som ger dig nya perspektiv på livet och träningsinspiration.

View Event →
May
17
to May 20

Åk med Moveoo till Port de Soller, Mallorca!

  • Port de soller Mallorca (map)
  • Google Calendar ICS

Nu upprepar vi succén och åker till Mallis igen.

Vi hade så roligt på vår första Moveooresa till Mallis så vi vill göra om den igen. Port de Soller på Mallorca bjuder på en fantastisk mix av stad och natur som ger oss de bästa förutsättningarna för en bra tränings- & måbraresa.

Du letar själv fram bästa flyg och boende som passar dina behov. Väl på plats har vi förberett för all träning som vi håller morgon och eftermiddag. Upplägget gör att du kan anpassa träningen efter dina förutsättningar och mål. Mellan passen finns gott om tid till att göra små utflykter, leta efter äventyr eller bara ligga och sola. Vi har valt att resa till Port de Soller för att du ska få ta del av en fantastisk mysig stad med perfekta träningsförhållanden och samtidigt ha möjlighet att se Palma som ligger cirka 2,5 mil bort. Där kan du ta del av shopping, kultur  och lite storstadspuls om du känner för det.

Se gärna klippet som visar lite av staden:

Steg 1

När du har bestämt dig gäller det att boka träningspaketet snabbt eftersom vi har ett begränsat antal platser. Gruppträningspaketet inkluderar all gruppträning under hela resan samt en guidad bergstur (på svenska). Träningspaketet kostar 2980kr och betalningen garanterar dig en plats. Du som bokar får ett träningskit bestående av hopprep, boxningshandskar, gummiband och en yogamatta, som ska tas med på resan. Värde c:a 950kr.

Betalning för träningspaketet görs på PG-440 92 40-1. Ange namn på alla resenärer och en postadress dit träningskit sänds samt mail dit vi skickar kvitto och övrig information.

Paketet innehåller minst 12 träningspass där vissa går ihop med varandra. Exempelvis morgonlöpning följt av yoga eller kvällens Moveoo följt av dynamik eller rörlighet. Du väljer själv om du vill delta på båda eller det ena. Första passet är på torsdagskväll ca 18:00 och det sista är på söndag kväll. Huvudledare på resan är Jose Nunez och Sabine Itze.

Steg 2

Du bokar själv ditt flyg och ditt boende. För att underlätta har vi några länkar som kan vara till hjälp. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast vid avbokning på grund av sjukdom, och då mot uppvisande av läkarintyg. Vi på Moveoo ansvarar inte för själva flygresan eller ditt boende.

Flyg:

http://www.norwegian.com
http://www.sas.se
http://www.ryanair.com
http://www.momondo.com

Förslag på hotell/lägenhetsboende:

http://www.bookings.com
http://www.hotels.com
http://www.airbnb.com

 Vi tränar vid Carrer de Tramuntana” i Port de Sóller, ovala fältet i mitten på bilden.

Vi tränar vid Carrer de Tramuntana” i Port de Sóller, ovala fältet i mitten på bilden.

Övrigt:

Buss och tåg Palma/Airport-Port de Soller:
Linje 1 till Placa Espana, runt 2€.
Bus 211 till Port de Soller, runt 3€.
https://www.tib.org

Tåg:

Gammalt trätåg.
http://www.trendesoller.com/en/cms.php

Förslag på hyrbil:

http://www.recordrentacar.com/hyra_bilar/#

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om inte minst 15 bokat sig innan den 15 februari 2018 och träningsavgiften på 2900 kr betalas då omågående tillbaka. Övriga eventuella utlägg hanteras av dig som resenär. 

Har du frågor och funderingar kan du maila magdalena(at)moveoo.se

View Event →
Oct
7
to Oct 14

Topphälsa / Moveoo Rhodos.

ToppHälsa åker för tredje året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du köra utmanande och roliga Moveoo-pass med Jose Nunez, öva din backhand på tennisplanen med Josefin Hjertquist, lära dig crawla och köra öppet vattensimning med thriatleten Nicklas Säfström, utforska Rhodos på cykel, dansa Bollywood och yoga med Lena Järpsten och mycket, mycket mer!

View Event →

Feb
17
to Feb 18

Moveoo utbildning Stockholm

Vi tror på en träning som är varierad och som ständigt utmanar såväl ledare som deltagare på pass. Med Moveoometoden utmanar vi det traditionella sättet att tänka, och praktisera, träning på då vi nyfiket söker svar på frågor. Efter vår utbildning har du som ledare inte bara med dig nya tankar och insikter. För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen får du träna med ett stort och varierat antal övningar och olika redskap. Vårt mål är att du direkt efter utbildningen ska kunna börja praktisera Moveoometoden i din träning och på dina pass.

Moveoo är känt för att vara utmanande som tillåtande och framförallt roligt.                        

När Aftonbladet provade på Moveoo gav de 5 plus.

 

 

View Event →
Jan
11
12:00 AM00:00

Lunchträning, kurs på Kungsholmen

Välkommen till en träningskurs där du utvecklas samtidigt som du kommer i bättre form och har väldigt roligt. Under 10 torsdagar får du som deltagare träna en allsidigt fysträning under ledning av Jose Nunez. Upplägget gör att du utmanar din styrka, rörlighet och koordination samtidigt som skrattet inte är långt borta. När Aftonbladet provade Moveoo gav de 5 plus.

Begränsat antal platser. Hör av dig på magdalena(at)moveoo.se om du är intresserad av att delta.

Kurs 10 ggr. 950kr

View Event →