Feb
21
to May 30

Bollfys- Lunchträning (10 ggr) 21 feb-30 maj

A3_poster_x6_moveoo_17feb2.jpg

Nu är det dags att rulla igång en ny bollfysgrupp för dig som vill kick-starta med träning eller komplettera befintlig träning. Vill du förbättra din styrka, rörlighet och kanske förlora några kilon är detta en kurs för dig.

Kursen är utmanande och samtidigt tillåtande då alla får anstränga sig utifrån sina förutsättningar. Syftet är att träna effektivt och samtidigt lära sig kroppens förutsättningar och möjligheter. Oavsett tidigare erfarenhet och nivå utmanas kontroll, rörlighet och styrka på ett effektivt sätt. Atmosfären i gruppen är alltid positiv och lustfylld.

Denna kurs håller jag på Studio Levels på Kungsholmen.

Vill du ha en kurs på din arbetsplats? Kontakta oss på info@bodiesinmotion.se

Max 15 platser. Bokning görs direkt på 070-5096655 (sms, ange dag+lunch) Vi återkommer med bekräftelse och info.

10 tillfällen. Kostnad 950kr

Kursdagar: Februari 21. 28. Mars 7. 21 April 4. 18. Maj 2. 9. 23. 30

Namn och telefonnummer önskas.

View Event →
Mar
27
to Jun 5

MoveooAerobox- Kvällsgrupp (10ggr) 27 mars- 5 juni

moveoo_black_1 copy.jpg

Vårt högintensiva pass vars upplägg utmanar såväl styrka, puls som rörlighet.

Med vår vidareutvecklade boxning behövs inga förkunskaper för att träna core och puls på ett väldigt effektivt sätt. Upplägget gör att vi kan variera boxningen och styrkefys på ett balanserat och funktionellt sätt. Boxfysen blandas upp med en erkänt effektiv gummibandsstyrketräning där vi hjälps åt att göra träningen individuellt anpassat för varje individ. MoveooAerobox är ett pass för dig som snabbt vill utveckla din fysik samtidigt som du har roligt. Inget pass är det andra likt och tiden bara flyger iväg. Passen leds pedagogiskt och med hög energi, efter varje pass får du med dig tankar och små tips som du kan använda dig av i din övriga träning.


Kursen är indelad i 10 pass med start 18:30

Passen leds ute på ytor bredvid Eriksdals utegym/Skanstull.

Planerade datum. (Missat tillfälle ger tillgodogång på annan kurs i mån av plats)

27mars. 3, 16, 24, april. 1, 8, 14, 22, 29 maj. 5 juni

10ggr 950kr. Vid plats, engångskostnad 140kr

Boka dig på sms -070-509 66 55. När du får besked om plats betalas avgiften med swish.

Ange namn och mail dit kvitto skickas.

View Event →
Oct
19
to Oct 26

Moveoocamp med Springtime travel

  • Vila Real de Santo António Vila Real de Santo António, Faro, 8900 Portugal (map)
  • Google Calendar ICS
A3_poster_x6_moveoo_17feb6.jpg

Vill du åka på en träningscamp som gör skillnad även efter resan är detta något för dig.

Tillsammans med gänget på Springtime travel och deras fantastiska utbud skapar vi en unik Moveoo-träningsresa för dig som vill inspireras och vidareutvecklas lite extra under ledning av Moveoo's grundare- Jose Nunez

Förutom resans fantastiskt generösa träningsutbud får du tre olika workshops med Jose för endast 395kr.

Varje workshop har ett tema som alla syftar till att du ska kunna utvecklas efter dina individuella förutsättningar och mål. Vårt mål är att du ska få en kunskap och insikt i vad du kan göra, behöver göra och hur du ska göra det.

Vi kommer inte att träna mer, det får du göra så det räcker ändå. Däremot kommer vi testa och prova massor av rörelser för att du ska hitta det som passar just dig och dina behov. Vi kommer att använda oss av alla möjliga redskap för att du ska kunna hitta det "verktyg" som passar dig bäst.

Det öppnar upp för en träning som kan göras på gym, jobb eller hemma i vardagsrummet.

Efter resan kommer du hem med massor av tankar, insikter och konkreta exempel på hur du kan inspireras och utvecklas i din träning på hemmaplan.

Vi har ett begränsat antal platser till denna Moveooresa så det gäller att du bokar dig så fort du kan när du har bestämt dig.

Du som följer Jose Nunez på hans Moveooresa i olika sociala media är viktiga för Moveoo's utveckling. Dina kommentarer och delningar ger energi och det ökar intresset bland alla likasinnade. Vi vill tacka dig och erbjuder en rabatt på alla resor som går till Portugal och hotell Yellow. När du bokar Moveooresan eller någon annan av alla resor som erbjuds under vår och höst anger du:stl87 för att få 750kr i rabatt. (gäller alltså Algarve och Yellow hotell.)

View Event →

Apr
21
11:30 AM11:30

Träningsresa till Kappadokien

function_is_fun.jpg

Välkommen på en långweekend till sagolika Kappadokien. José Nunez är med på resan och håller i roliga och utmanande Moveoo-pass; funktionell träning som utmanar en traditionella gymträningen och lockar fram skratt.

Övrigt- yoga, vandring och funktionell träning i fokus. Michaela Liebhardt leder yoga och pilates i denna fantastiska miljö, med historiens vingslag runt varje hörn. Vi gör två längre spektakulära vandringar till Pigeon Vally, Zemi valley eller Rose Valley, beroende på väder. Vandringarna leds av erfarna lokalguider och ToppHälsas Christer Skog.

Mellan passen har du all möjlighet att utforska det vackra området runt Göreme (3 km), gå promenader, bada Hamam, äta god mat och bara strosa i denna sagolika plats. Tillsammans med de tidiga morgonflygningarna med varmluftsballong skapas en unik atmosfär i Kappadokien-området som är svår att förklara. Det måste bara upplevas!

View Event →
Apr
13
1:30 PM13:30

Canaria, Salobre Resort

I april åker vi tillbaka till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria! Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp och inspiration.

function_is_fun.jpg

Under veckan får du testa olika typer av yoga och dansa härlig Bollywood med Lena Järpsten och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez uppe på elfte våningen med utsikt över bergstopparna.

För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi magnifik vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Följ med på dagsutflykter och upptäck bland annat Caminos reales (kungliga leder) som tar oss genom ett dramatiskt vulkanlandskap, grönskande dalar och ner genom gamla bergsbyar. Dessutom får du träna massa härliga pass såsom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD och cirkelfys med Sara Eriksson och lära dig löpteknik med Matilda Bergfeldt. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som både ger dig nya perspektiv på livet och massor av härlig träningsinspiration.

View Event →
Mar
31
12:00 PM12:00

RiQ träning för ungdomar

IMG_6868.JPG

Många föräldrar och ungdomsledare vill hjälpa till att aktivera ungdomar med saknar redskap. Jag vill ändra på det och har därför skapat en workshop som syftar till att få fler vuxna att bli sunda ambassadörer för våra ungdomar. Steg 1 är- RiQ träning för ungdom.

RiQ står för rörelseintelligens och smart rörelse. Med RiQ vill jag vidareutveckla och nyansera träning som begreppkropp. RiQ står för en träning som är utmanande och kreativ samtidigt tillåtande och inkluderande. En ledare som tänker RiQ är nyfiken och lär sig att ställa rätt frågor. Det får deltagarna att tänka efter och på så sätt själva arbeta fram svar och lösningar på utmaningarna som Moveooträningen medför.

Nu håller jag min första RiQ- Workshop. Jag har hyrt in mig på Friskis Ringen 31 mars 12:00- 14:45.

Jag vänder mig till föräldrar & ungdomsledare och liknande. Ingen förkunskap krävs.

Efter workshopen får du som deltagare med dig ett enkelt material som du direkt kan använda för att börja träna ungdomar.

Bland redskap: Små bollar, gummiband, portabel sandsäck, käpp, handduk, kropp, alltså redskap som du enkelt kan ta med dig eller hålla förvarat i små utrymmen.

Innehåll: Förutom att du provar på all träning så samtalar vi om det nya ledarskapet som används inom Moveoo och som leder till RiQ-träning.

Kostnad 695kr Inkluderar material och frukt.

Alla deltagare får ett redskap från Refit.se värde C:a 250kr

Begränsat antal platser

View Event →
Mar
16
to Mar 17

Moveooutbildning- Stockholm

Stockholm.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Med Moveoo utmanar vi traditionella tankar och beteenden inom klassisk träning. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en unik träning som kan användas såväl ute som inne. Upplägget på utbildningen gör att du kan anpassa innehållet efter dina behov, förutsättningar och mål.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

Presenteramoveoo 2019.jpg
View Event →
Mar
2
to Mar 3

Moveooutbildning- Veddige

MoveooutbildningVeddige.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

Presenteramoveoo 2019.jpg
View Event →
Feb
14
2:00 PM14:00

Jag tränar hjärna(n)!. Lustifylld träning som blir av- workshop.

Screen Shot 2019-01-23 at 14.03.56.png

Vill du också hålla dig så frisk, kreativ och glad som möjligt, men hindras av bristen på tid, resurser och kunskap? Då är en detta en workshop som kan komma att förändra ditt liv. Som deltagare får du med dig allt från insikter som grundar sig i människans utveckling till praktiska tips som du direkt kan använda när du tränar och i livet. 

Workshopen utmanar traditionella tankar kring träning, ortopediska hjälpmedel och det som sägs leda till hälsa. Jose har en förmåga att förmedla verklighet och samtidigt väcka tankar på ett lättsamt och lustfyllt sätt. Idag åker Jose land och rike runt där han bland annat lustifierar arbetsmiljöer, håller workshops, och utbildar tränare.


View Event →
Feb
4
12:00 PM12:00

MoveooAerobox- Lunchträning (10ggr) 18 feb- 6 maj

moveoo_black_1 copy.jpg

Kicka igång din träning eller komplettera din befintliga med vårt högintensiva pass vars upplägg utmanar såväl styrka, puls som rörlighet.

Med vår vidareutvecklade boxning behövs inga förkunskaper för att träna core och puls på ett väldigt effektivt sätt. Upplägget gör att vi kan variera boxningen och styrkefys på ett balanserat och funktionellt sätt. Boxfysen blandas upp med en erkänt effektiv gummibandsstyrketräning där vi hjälps åt att göra träningen individuellt anpassat för varje individ. MoveooAerobox är ett pass för dig som snabbt vill utveckla din fysik samtidigt som du har roligt. Inget pass är det andra likt och tiden bara flyger iväg. Passen leds pedagogiskt och med hög energi, efter varje pass får du med dig tankar och små tips som du kan använda dig av i din övriga träning.


Kursen är indelad i 10 pass. Måndagar. De startar 12:00

Passen leds på ytan vid Katarinahissen som nås när du går från Mossebacketorg över bron mot hissen.

Planerade datum. (Missat tillfälle ger tillgodogång på annan kurs i mån av plats)

Februari 18. 25. Mars 4. 11. 18. 25. April 1. 15. 29. Maj 6

10ggr 950kr. I mån av plats- engångskostnad 140kr

Boka dig på sms -070-509 66 55. När du får besked om plats betalas avgiften med swish.

Ange namn och mail dit kvitto skickas.

View Event →
Feb
2
3:00 PM15:00

Only girls allowed- Moveoo & livet

Screen Shot 2018-12-21 at 14.40.19.png

Only Girls Allowed är ett event för tjejer med tjejiga saker så som Moveooträning, hudvård, shopping och mycket annat. 

2 februari 2019 smäller det och allt är som vanligt fast helt annorlunda. I nya lokaler och med ett nytt koncept kommer vi välkomna kvinnor i alla åldrar till vårt populära event Only Girls Allowed. Det blir 24 timmars umgänge, mingel, shopping, mat, dryck, underhållning, spa, träning och avslutningsvis en härlig frukost innan det är dags att bege sig hem igen.

Träning med inspirerande träningsprofilen Jose Nunez
Goodiebag
Spa: Njut tillsammans med andra OGA-tjejer under abonnerad tid. Övrig tid är du varmt välkommen att njuta i spa men då är alla hotellets gäster välkomna, dvs inte bara OGA-tjejer.
Tips & råd från hudspecialister
Shopping: Våra leverantörer och samarbetspartners är på plats.
Lotteri med fina priser
3-rätters middag med dryck och kaffe i nya Ottos Kök
Underhållning fram till kl. 01.00

View Event →
Moveooutbildning- Djurås
Dec
8
to Dec 9

Moveooutbildning- Djurås

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

View Event →
Nov
24
to Nov 25

Moveooutbildning- Hudiksvall

Hudiksvall.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

View Event →
Nov
12
to Nov 19

Fuerteventura, Playitas Resort

function_is_fun.jpg

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Som ToppHälsa-resenär får du exklusivitet på vårt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.  Förutom roliga och utmanande Moveoo-klasser med Jose Nunez- följ med på härliga cykelturer med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage. Träna löpteknik och styrkelyft med Robert Kronberg. Kör utmanande bootcamps på stranden och dansa massa olika stilar med Freddie Nyholm. Yoga och testa på härligt galen Bollywood-dans med Lena Järpsten. Du kommer även att få vässa löptekniken med ToppHälsas redaktör och löpcoach Sandra Hiort. Varje kväll kan du även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Marika Carlsson, som vid flera tillfällen blivit utnämnd till årets kvinnliga komiker, kommer ni få lyssna till en av kvällarna!

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

View Event →
Oct
7
to Oct 14

Rhodos-Levante Beach Resort

  • Levante Beach Resort Rhodos (map)
  • Google Calendar ICS
function_is_fun.jpg

Nu åker vi för tredje året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Förutom utmanande och roliga Moveoo-pass med Jose Nunez får du lära dig och öva dig i tennis med Josefin Hjertquist, lära dig att crawla tillsammans med triathleten Nicklas Säfström, utforska Rhodos på cykel med Christer Skog och dansa Bollywood och yoga med Lena Järpsten. öva löpteknik och intervaller tillsammans med ToppHälsas löpcoach Matilda Bergfeldt.

View Event →
Sep
23
10:00 AM10:00

Moveoo Aerobox / Moveoosäck

farlo copy.png

Välkommen att ta del av ett härligt höstevent med Moveoo Aerobox & Moveoosäckarna.

Vi vänder oss till alla som gillar att utmana sig i sin träning. Som vanligt gör vi det med glatt humör i ett skönt gäng. Alla kan vara med och utmana sig efter sin individuella förmåga.

Moveoo Aerobox- vår vidareutvecklade och uppskattade boxfys där vi står med parallella fötter och fokuserar på en effektiv core-rotation som kopplas till massor av tilläggsrörelser. På det funktionell träning med våra gummiband. Alltså puls, styrka, rörlighet, allt i samma pass.

Moveoo säck- med våra sandfyllda säckar får du prova på massor av olika fysövningar som du direkt kan lägga med i din ordinarie träning. Upplägget gör att du får jobba mycket med Core, rumpa och ben. Men inte utan att övre delen av kroppen hjälper till.

Begränsat antal platser så ring in dina skönaste träningskompisar och boka er direkt på magdalena@moveoo.se

10:00-11:45. Betalning: 200kr. Betalas när du får din platsbekräftelse.

View Event →
Moveooutbildning-ledare.
Aug
25
to Aug 26

Moveooutbildning-ledare.

litemail.jpg

Eftersom du har sökt dig till denna sida utgår vi från att du redan känner till Moveoo och den positiva effekt den har på människor. Vill även du leda grupper? Då har vi nog något för dig!  I våran utbildning får du ta del av det som gör Moveoo så populärt bland deltagare och de som leder den.

Under utbildningen får du ta del av träning med:                                                     Balans/fysbollar, gummiband, stänger, käppar, handdukar och övningar med kroppen som redskap. Du får även inblick i vår filosofi och pedagogik. Efter utbildningen har du praktiska och teoretiska "redskap" som du kan börja använda dig av när du ska leda pass och när du själv ska träna.

Vi som håller i utbildningen ser fram emot att få dela med oss av all vår kunskap och erfarenhet. Upplaget gör att du även får ta del av vad andra deltagare delar med sig av. Det du får med dig av utbildningen använder du på det sätt du finner bäst.

Vill du leda något av våra 5 koncept får du göra det gratis efter att ha godkänt ramarna för hur vi vill att passen ska ledas.

Vi drivs av att vi tror på nätverkandet och att vi tillsammans kan skapa en roligare träning som får fler att börja träna på ett allsidigare och roligare sätt. Tveka inte på att höra av dig om du har funderingar kring utbildning och träningsform.

 

 

View Event →
Aug
4
10:30 AM10:30

Function is fun!

function_is_fun.jpg
litemail.jpg

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens event: Function is fun är vårt häftiga eventkoncept där vi erbjuder alla som älskar att fysträna på ett utmanande, roligt och effektiv sätt en chans att inspireras. Eventet är fullt av övningar och tips som du direkt kan använda dig av i din ordinarie träning. Vårt syfte med eventet är att lära dig, inspirera dig och samtidigt låta dig träna.

MoveooAerobox 40 minuter- Aerobox är en mycket effektiv träning där vi utmanar puls, styrka och rörlighetskontroll. Med en vidareutvecklad boxning jobbar vi rotationer och en händelserik styrketräning som utmanar pulsen, och med våra speciella gummiband utmanar vi styrka och kontroll. Dagen till ära har Jose skapat helt nya kombinationer.

Moveookäpp 30 minuter- En träning som ofta överraskar den som provar för första gången. Med en käpp jobbar vi rörlighet, styrka och en del konditionsträning. Med Moveoometoden som ledsaga kan du jobba igenom hela kroppen, Jose visar dig hur.

Moveoosäck 30 minuter- Säckträningen är häftig. Med vår Moveoosäck kan du skapa en fantastiskt anpassningsbar fysträning vart du än är. Belastningen reglerar du enkelt med att fylla, eller tömma säcken på sand. Enkel att ta med, effektiva övningar, alltså något du inte får missa. Jose presenterar övningar för hela kroppen och du kommer dessutom erbjudas en rabatt på vår säck som beräknas komma i mitten på augusti.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

180kr betalning på plats, helst med swish. (Två kryss på gamla kort)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Aug
2
6:00 PM18:00

MoveooAerobox på Söders höjder

1.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.

litemail.jpg

Dagens klass: Dagens pass kör vi på en terrass med utsikt över Gamla stan och Djurgården. Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig succesäckarna (Moveoosäcken) som du själv kan fylla med önskad vikt. Ett fantastiskt redskap att ta med på semestern. Missa inte detta pass;-)

OBS- För att komma till terrassen går du till Mossebacke och ut på bron mot Gondolen. Där tar vi emot dig:-)

100kr betalas på plats, helst med swish.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
25
6:00 PM18:00

Träna med Coach Jose! Aerobox- (Takträning) boxinspirerad fysträning med gummiband Moveoosäckar

  • Katarinahissen- ingång från Mossebackebron (map)
  • Google Calendar ICS
1.png
litemail.jpg

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens klass: Dagens pass kör vi på en terrass med utsikt över Gamla stan och Djurgården. Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig succesäckarna (Moveoosäcken) som du själv kan fylla med önskad vikt. Ett fantastiskt redskap att ta med på semestern. Missa inte detta pass;-)

OBS- För att komma till terrassen går du till Mossebacke och ut på bron mot Gondolen. Där tar vi emot dig:-)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

 

View Event →
Jul
22
11:00 AM11:00

Träna med Coach Jose! Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp.

1.png
plus.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för passen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens Pass: Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp. En specialklass för dig som vill träna dynamisk styrka blandat med styrka som ökar pulsen, det vi kallar fysstyrka. Jose har skapat ett pass med övningar du har stor glädje av i din övriga träning. Med enkla redskap skapas individuella utmaningar som du lätt tar med dig på semestern och sommarstugan eller liknande. Missa inte att ta med papper och penna elelr så filmar du övningarna. Ett svettigt pass för dig som gillar inspireras och utvecklas.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose) Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
19
6:00 PM18:00

Träna med Coach Jose! Aerobox- boxinspirerad fysträning med kropp och gummiband.

  • Hammarby Slussväg Stockholm, Stockholms län, 118 60 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS
plus.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens klass: Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig käpparna som är mycket uppskattade i fysträningen. Missa inte detta pass;-)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

 

View Event →
Jul
15
11:00 AM11:00

MoveooFlex

A3_poster_x6_moveoo_17feb2.jpg

Favorit i repris! Vårt senaste bollpass som kördes ute blev ett svettigt och väldigt roligt fyspass. På stående fot lovade jag ett nytt pass inom snar framtid. Nu kör vi!

Jag tar med mig 18 bollar, boka dig och dina vänner i tid. Kostnad 100kr, bokning görs till magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
12
6:00 PM18:00

MoveooAerobox

A3_poster_x6_moveoo_17feb3.jpg

Häng med på vårt pop-up pass som idag blir ett MoveooAerobox. Det blir något utöver det vanliga då jag tar med Sandbellsäckar. Ett väldigt uppskattat redskap som vi kommer att sälja som ett effektivt semesterredskap. Häng med på ett svettigt och roligt pass.

Kostnad 100kr, betalas på plats. Boka på magdalena@moveoo.se

 

View Event →
Jul
8
11:00 AM11:00

MoveooFlex ute i det gröna

flex2.jpg

Ibland händer det att vi blåser upp bollarna för ett häftigt bollpass utomhus. Och nu är det dax igen. Missa inte att boka dig till söndagens Flexpass där vi kommer att träna såväl styrka som rörlighet, kontroll och lite flås. Moveoometoden gör att alla kan vara med och anpassa träningen efter sin förmåga.

VIKTIGT! Boka dig på magdalena@moveoo.se Kostnad 100kr, betalas på plats.

Kom gärna cirka 15 minuter innan passet ifall bollen behöver pumpas eller justeras.

View Event →
MoveooAerobox
Jul
1
11:00 AM11:00

MoveooAerobox

Missa inte när vi kör Söndagens Aeroboxpass. Full fart med vår utvecklade boxfys där alla kan vara med och prestera efter sin individuella förmåga. Styrka, rörlighet och flås. Bokningen görs som vanligt på magdalena@moveoo.se

Kostnad 100kr. Betalas på plats.

View Event →
Jun
9
11:00 AM11:00

PoP-Up pass! MoveooPeak utomhus.

Screen Shot 2016-10-10 at 13.12.38.png

Missa inte vårt första Peakpass som körs utomhus!

Som deltagare bjuds du på övningar med klätterrep, klängkäppar, kettlebells, gummiband och moveoosäckar med mera. Ett pass för dig som gillar att köra Moveoo när det är som mest roligast och utmanande (men fortfarande tillåtande;-)

Bokningen görs som vanligt på magdalena@moveoo.se Betalning 100kr- Swish på plats.

litemail.jpg
View Event →
Jun
7
6:00 PM18:00

PoP-Up pass!

Dax för ett nytt pass för oss som älskar att träna. Denna gång blir det en blandning mellan MoveooAerobox och MoveooStick. Alltså vår vidareutvecklade fysboxning, gummibandsfys och så kampen med käppar;-) Bokar gör du på magdalena@moveoo.se (Namn, datum och telefon)

Betalning gör du på plats med swish, 100kr för detta pass.

Screen Shot 2016-10-10 at 13.12.38.png
View Event →
May
26
10:00 AM10:00

Function i fun! Ett fysevent vid Eriksdals utegym

Nu är dags att boka sig till vårens första utomhusevent i Stockholm

Funktion is fun är ett återkommande event som vi åker runt med i landet. Nu är det dags för Stockholm, Södermalm.

_R2N8492.jpg

Eventen vänder sig dels till dig som vill inspireras i din egna träning, men också till dig som är nyfiken på att utbilda dig som Moveooledare.

10:00 Gummiband- Fartfyllt och funktionellt pass där du som deltagare tränar rotationer, drag och pressar som utmanar din kondition och styrka såväl som din rörelsekontroll. Passet bjuder på en rad överraskningar för dig som inte har provat det innan.                                                                                                                                      

10:45 Käpp- Ett tufft och samtidigt tillåtande fysträningspass vars upplägg utmanar styrka och rörlighet samtidigt som en del övningar lockar fram skratt. Prova på ett pass som fick stor uppmärksamhet när det bland annat prövades av militärer och Poliser som ställer krav på träningen.                                                                                                                              

11:30 Sandbell- Med sandsäckar på 3-7 kg skapas ett helt nytt sätt att fysträna. Som deltagare får du främst träna styrka, rörlighet och kontroll individuellt. Men även prova på träning där du enkelt kan träna effektivt med en partner oavsett individuella förutsättningar.                                                                                                                            

12:15 Avslutning- tid för egenstretch, eftersnack och mingel.

 

Träningsyta: Bredvid Eriksdals utegym

Kostnad 295kr

Swish på 0708-274777 (Magdalena H)

Ange mail för kvitto och bokningsbekräftelse

För frågor rörande eventet. Jose Nunez 070-509 66 55

Vi har begränsat antalet platser till 40 stycken vid detta tillfälle

Tips! Kläder efter väder. Vattenflaska. Frukt.

View Event →
MoveooAerobox
May
22
6:00 PM18:00

MoveooAerobox

Välkommen att vara med på vårt Aeroboxpass. Ett intensivt pass där alla kan vara med och anpassa nivå efter egen förmåga. Upplägget gör att du får träna kondition, styrka och rörlighet. Vi kör dels en vidareutvecklad boxteknik som alla kan lära sig på någon sekund, på ett sätt som effektivt utmanar "core"-muskulaturen, och dels gummibandsfys med omvittnat bra övningar för hela kroppen.

Bokning görs på magdalena@moveoo.se Kostnad 120kr betalas med swish på plats.

Du finner massor av inspiration på vårt instagramkonto- Moveoo

View Event →
Moveooaerobox (ute)
May
16
6:00 PM18:00

Moveooaerobox (ute)

Välkommen att vara med på vårt Aeroboxpass. Ett intensivt pass där alla kan vara med och anpassa nivå efter egen förmåga. Upplägget gör att du får träna kondition, styrka och rörlighet. Vi kör dels en vidareutvecklad boxteknik som alla kan lära sig på någon sekund, på ett sätt som effektivt utmanar "core"-muskulaturen, och dels gummibandsfys med omvittnat bra övningar för hela kroppen.

Bokning görs på magdalena@moveoo.se Kostnad 120kr betalas med swish på plats.

Du finner massor av inspiration på vårt instagramkonto- Moveoo

youtobe.jpg
View Event →
Apr
14
to Apr 21

ToppHälsa / Moveoo på Gran Canaria

Missa inte chansen att följa med oss till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria den 14-21 apr 2018. Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med god mat, Moveoo och massor av annan träning.

Under veckan får du testa på olika typer av yoga och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez. För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Dessutom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD, cirkelfys och MOYO. Lena Järpsten håller i yoga och Bollywood-klasser. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som ger dig nya perspektiv på livet och träningsinspiration.

View Event →
Mar
31
to Apr 7

Påsklov/Familjevecka i Portugal.

Missa inte våra fantastiska resor som vänder sig till alla som  vill inspireras och pumpa in energi i sin träning. Med på resorna är alltid ett engagerad och laddat ledarteam som gör allt för att du som deltagare ska trivas. Moveoo representeras av Jose Nunez som är grundare av träningsmetoden Moveoo. På denna familjeresa håller Jose en exklusiv workshop för dig som vill få ut lite mer av din träning. Resebokningen görs hos vår partner Springtime travel som är i topp bland researrangörer som erbjuder träning. Glöm inta att använda vår bokningskod:stl87 för att få 750kr i rabatt.

 

Utöver Moveoo finner du löpning, yoga, kampsportinspirerad träning samt pass för barn och mix-pass hela familjen.

View Event →