Aug
29
to Nov 14

Boot Camp med MoveooAerobox och käppfys!

Hudiksvallbok.jpg

Vill du kicka igång eftersommaren på bästa sätt har jag kursen för dig. Under 10 veckor kan du komplettera din övriga träning med ett pass som inte bara hjälper dig snabbare att komma i form snabbare. Upplägget på kursen gör att du får med dig ett tänk och insikter som du direkt kan använda dig av i din övriga träning. Med Moveoometoden strävar vi efter att var individ ska kunna utmana sig på ett effektivt och tillåtande sätt. Upplägget gör att träningen blir allsidig och varierad där såväl styrka, rörlighet och puls utmanas.

MoveooAerobox är et träningskoncept som ursprungligen kommer från boxarens allsidiga fysträning. Men genom åren har den utvecklats till att bli en effektiv träningsform som alla snabbt kan ta till sig oavsett om man gillar/kan boxning. Boxningen är stillastående och den utförs med fokus på att stärka core och höft på ett effektivt sätt. Tekniken möjliggör massor av möjligheter och variationer som ofta lockar till skratt. Gummibandsträningen garanterar en effektiv fysträning där igen muskel lämnas otränad. Tufft, dynamiskt och effektivt samtidigt som upplägget gör att alla kan anpassa sin träning efter sina förutsättningar.

Vid vissa pass kommer käppfysen att komplettera träningen och därmed öppna upp för en träning som kommer att utmana händer, axlar, skuldror, rygg och core på ett naturligt och effektivt sätt.

Är du sugen på att komma igång på bästa sätt med skönaste gänget gäller det att boka plats snabbt, begränsat antal platser.

Kostnad 950kr för alla 10 gånger. Engång i mån av plats 160kr.

Träningsyta: Vi samlas vid Eriksdals utegym

För bokning och frågor smsar du på 070-5096655

Planerade träningsdagar:

Augusti: 29

September: 5. 12. 19. 26

Oktober: 2 (Obs! avvikande veckodag) 17. 31

November: 7. 14

View Event →
Oct
19
to Oct 26

Moveoocamp med Springtime travel

  • Vila Real de Santo António Vila Real de Santo António, Faro, 8900 Portugal (map)
  • Google Calendar ICS
A3_poster_x6_moveoo_17feb6.jpg

Vill du åka på en träningscamp som gör skillnad även efter resan är detta något för dig.

Tillsammans med gänget på Springtime travel och deras fantastiska utbud skapar vi en unik Moveoo-träningsresa för dig som vill inspireras och vidareutvecklas lite extra under ledning av Moveoo's grundare- Jose Nunez

Förutom resans fantastiskt generösa träningsutbud får du tre olika workshops med Jose för endast 395kr.

Varje workshop har ett tema som alla syftar till att du ska kunna utvecklas efter dina individuella förutsättningar och mål. Vårt mål är att du ska få en kunskap och insikt i vad du kan göra, behöver göra och hur du ska göra det.

Vi kommer inte att träna mer, det får du göra så det räcker ändå. Däremot kommer vi testa och prova massor av rörelser för att du ska hitta det som passar just dig och dina behov. Vi kommer att använda oss av alla möjliga redskap för att du ska kunna hitta det "verktyg" som passar dig bäst.

Det öppnar upp för en träning som kan göras på gym, jobb eller hemma i vardagsrummet.

Efter resan kommer du hem med massor av tankar, insikter och konkreta exempel på hur du kan inspireras och utvecklas i din träning på hemmaplan.

Vi har ett begränsat antal platser till denna Moveooresa så det gäller att du bokar dig så fort du kan när du har bestämt dig.

Du som följer Jose Nunez på hans Moveooresa i olika sociala media är viktiga för Moveoo's utveckling. Dina kommentarer och delningar ger energi och det ökar intresset bland alla likasinnade. Vi vill tacka dig och erbjuder en rabatt på alla resor som går till Portugal och hotell Yellow. När du bokar Moveooresan eller någon annan av alla resor som erbjuds under vår och höst anger du:stl87 för att få 750kr i rabatt. (gäller alltså Algarve och Yellow hotell.)

View Event →
Nov
23
to Nov 24

Moveooutbilding Stockholm (extrainsatt)

Vill även du inspireras och utvecklas inom den funktionella och varierade fysträningen? Då är detta utbildningen för dig.

Under utbildningen får du som deltagare träna med redskap såsom bollar, gummiband, stänger/vikter, sandsäckar, käppar, den egna kroppen med mera. Allt presenteras under ett nyfiket och utmanande ledarskap som samtidigt är tillåtande och lustfyllt. Efter utbildningen har du inte bara massor av nya övningar. Du får även med dig viktiga ramar och nycklar som du direkt kan använda dig av när du tränar individer, grupper och i din personliga träning. Du får även ta del av Moveoo’s ledarskap som av många anses utmana det traditionella och stereotypa ledarskapet. Ett ledarskap som ser till att din träning ständigt varieras på ett smart och effektivt sätt.

moveoo_okt_lowres_02.jpg

Kan alla bli Moveooinstruktörer? Ja! Alla som är bereda att leda sig själv på ett nyfiket och utmanande sätt kan leda grupper och andra individer på samma sätt. Idag används Moveoometoden i gym bland personliga tränare och i gruppträning, inom idrotten och inom företagsträning/hälsan.

plus.png

Måste man använda sig av Moveoo’s 5 träningskoncept? Nej! Kunskapen, erfarenheten och alla övningar från utbildningen är fri att använda efter bästa förmåga. Är man intresserad av att ta nästa steg i sin ledarutveckling och bli en licensierad Moveooledare kontaktar man oss för mer info.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig så svarar vi oftast inom 12 timmar info@bodiesinmotion.se

Kostnad 4200kr och det kan delas upp i två betalningar med en månads mellanrum. (2000+2200kr)

Slidemagda.jpgView Event →

Sep
28
4:30 PM16:30

Function is fun! Hudiksvall

farlo copy.png

Succén rullar vidare och nu ska vi till Hudiksvall!
Missa inte höstens fysevent! Det riktar sig till dig som vill inspireras, vidareutvecklas och samtidigt ta din träning in i framtiden. Efter en dag med Function is Fun har du fått nya tankar, idéer och praktiska tips som du direkt kan börja använda dig av när du tränar.

28 september.

plus.png

För faktura. Maila på info@bodiesinmotion.

Lördag 28 september: Boosta din träning med tips, tankar och massor av rolig fysträning

En heldag för alla oss som älskar fysträning och vill inspireras och utvecklas inom den. Dagen väcker nyfikenhet, den utmanar och skapar möjligheter. Det är en dag som kommer att lämna massor av tankar, insikter och praktiska tips efter sig som du direkt kan börja använda i din träning.

09:15 Soma Move En dynamisk och effektiv träning som förbereder dig på bästa sätt inför dagen

10:00 Moveoo Flex. Utmanande, lustfyllt och effektivt bollfyspass för rörelse, kontroll och styrka

11:00 Moveoo Athletic. Ett varierat pass med vikter. Upplägget utmanar traditionella tankar och beteenden kring styrketräning på ett sätt som gör att alla kan vara med och prestera på en hög nivå oavsett erfarenhet.

12:00 Lunchbuffé. Restaurangen serverar härlig pastabuffé. Specialkost löses på egen hand.

13:15 Föreläsning - Jag tränar gärna(n). Aldrig förr har vi haft så mycket kunskap, erfarenhet och resurser kring träning. Ändå är det så svårt att få till träningen på ett sätt som gör att vi känner oss nöjda och till freds. Om välmåendet ska ökas med hjälp av träning måste vi revolutionera våra tankar och vårt beteende gällande just träning och livsstil. Välkommen till en föreläsning som tar med dig på en resa som börjar för 3 miljoner år sedan och slutar i framtiden. Jose förmedlar kunskap och erfarenhet utan pekpinnar och med en glimt i ögat men utmanar och provocerar samtidigt. Efter föreläsningen kommer du ha en ny syn på träning och förhoppningsvis också se alla möjligheter som finns i din vardag.

14:15 Moveoo Aerobox. Effektiv och rolig träning där en vidareutvecklad och balanserad boxning tillåter konditionsträning för alla, samt en unik gummibandsfys där alla kan finna sin utmaning.

15:15 Moveoo workout. Med hjälp av käppar, handduk, kropp och ballonger utmanas du på ett kreativt, tufft och roligt sätt.

16:15 Suprise. Efter en promenad på 3-4 minuter bjuder vi dig på ett pass som saknar motstycke. Vi håller passet lite hemligt men du kommer att utmanas på ett sätt som är “utanför boxen” och du lär inte ångra dig.

16:45 Avslutning.

 

Lördag : Kostnad 895kr, inklusive lunch, tankar, kunskap och erfarenhet.

View Event →
Sep
14
to Sep 15

Moveooutbildning Västerås

you9.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Med Moveoo utmanar vi traditionella tankar och beteenden inom klassisk träning. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en unik träning som kan användas såväl ute som inne. Upplägget på utbildningen gör att du kan anpassa innehållet efter dina behov, förutsättningar och mål.

BOKNINGSERBJUDANDE- BOKA NU SÅ FÅR DU EN BOLL, GUMMIBAND OCH EN MOVEOOSÄCK

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

View Event →
Aug
31
to Sep 1

Moveooutbildning Göteborg

moveoo_okt_highres_10.jpg

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Med Moveoo utmanar vi traditionella tankar och beteenden inom klassisk träning. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en unik träning som kan användas såväl ute som inne. Upplägget på utbildningen gör att du kan anpassa innehållet efter dina behov, förutsättningar och mål.

BOKNINGSERBJUDANDE- BOKA NU SÅ FÅR DU EN BOLL, GUMMIBAND OCH EN MOVEOOSÄCK

Vill du vara med och tävla om en timme coaching med mig, delta på mina utbildningar eller vara med på ett event?

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

View Event →
Aug
24
9:00 AM09:00

Gruppträningsinspiration i Vessigebro / Falkenberg

IMG_9508.JPG

Jose Nunez har bjudits in till att leda två Moveoopass samt att föreläsa om hur man kan stärka sin rygg på ett lustfyllt sätt. Arrangör är Svenska gymnastikförbundet och Gymmix. Eventet är öppet för allmänhet och du finner information från arrangören nedan. Alla frågor rörande eventet hänvisas till dem.

Kursplats: Katrinebergs folkhögskola, Vessigebro
För vem: Alla som har intresse av att lära sig mer och få inspiration i gruppträning

Tid: Lördagen den 24 augusti 2019. Vi startar kl 09.00 med incheckning och slutar ca 16.00. Se program och tider på följande sidor.

Anmälan Du gör din anmälan via vår hemsida www.gymnastik.se/vast Sista anmälningsdatum är 16 augusti.

Kursavgift: Avgiften är 650:-/deltagare inkl. fika och lunch. För dig som endast vill vara med på seniorblocket är avgiften 400:-/deltagare. Avgiften faktureras.

Återbud: Återbud ska göras skriftligen eller muntligen till GF Väst.
e-post vast@gymnastik.se tel 070-583 40 95 om du avanmäler dig senare än 7 dagar före kurstillfället betalas 50 % av kursavgiften, senare än 2 dagar före kurstillfället betalas hela avgiften.

Kallelse: Ingen kallelse utgår
Upplysningar: Lämnas av gruppträningskommittén, Ann 0739-75 74 62,

Eva 0705-97 22 69, Regina 0704-40 23 30, Rebecca 0761-78 73 90

View Event →
Aug
12
8:30 AM08:30

Pigg & Glad Gotland, Slite

Screenshot 2019-06-12 at 08.18.18.png

Välkommen till Pigg & Glad familj tillsammans med Korpen, Moveoo / co. En dag fylld av gemenskap, glädje och roliga aktiviteter för hela familjen.

Här får ni testa på enkla och roliga aktiviteter där alla, stora som små, kan vara med helt utifrån sina egna förutsättningar och ambitionsnivå. Rörelseglädje och rörelseförståelse i form av dans, yoga, familjefyskonceptet Moveoo, ninjakul med utmaningar och föreläsning med hälso- och träningsprofilen Mårten Nylen och som avslutning Pigg & Glad-loppet följt av After Workout med prisutdelning.

Pris: Vuxen 495kr, Barn 245kr

View Event →
Aug
10
8:30 AM08:30

Pigg & Glad Motala

Screenshot 2019-06-12 at 08.18.18.png

Välkommen till Pigg & Glad familj tillsammans med Korpen, Moveoo / co. En dag fylld av gemenskap, glädje och roliga aktiviteter för hela familjen.

Här får ni testa på enkla och roliga aktiviteter där alla, stora som små, kan vara med helt utifrån sina egna förutsättningar och ambitionsnivå. Rörelseglädje och rörelseförståelse i form av dans, yoga, familjefyskonceptet Moveoo som leds av Jose, ninjakul med utmaningar och föreläsning med hälso- och träningsprofilen Mårten Nylen och som avslutning Pigg & Glad-loppet följt av After Workout med prisutdelning.

Pris: Vuxen 495kr, Barn 245.

View Event →
Jun
9
10:00 AM10:00

Function is fun gästas av Nils Widlund!

Nils Widlund gästar Function is Fun 9 juni. “Ett event för alla”

Nils Widlund gästar Function is Fun 9 juni. “Ett event för alla”

9 juni kör jag och Nisse Widlund ett grymt fysevent för dig som har ett fighterhjärta. Nisse @widlundn är en av landets mest meriterade fighters och Moveooutbildad .
Tillsammans håller vi tre olika pass som riktar sig till dig som gillar svettiga fysutmaningar samtidigt som det finns plats för skratt. "Inga förkunskaper krävs, endast ett glatt träningshjärta."
10:00 fight & fun. Tekniker där alla kan utmanas.
10:50 effektiv uthållighetsstyrka med gummiband.
11:40 starkare, smidigare och explosiv med käpp, säck och kropp.
12:30 Tack, hej och på återseende!

250kr
Nyfiken gul (100m från Eriksdals utegym)

Bokning & frågor görs med sms på 070-509 66 55

View Event →
Apr
21
11:30 AM11:30

Träningsresa till Kappadokien

function_is_fun.jpg

Välkommen på en långweekend till sagolika Kappadokien. José Nunez är med på resan och håller i roliga och utmanande Moveoo-pass; funktionell träning som utmanar en traditionella gymträningen och lockar fram skratt.

Övrigt- yoga, vandring och funktionell träning i fokus. Michaela Liebhardt leder yoga och pilates i denna fantastiska miljö, med historiens vingslag runt varje hörn. Vi gör två längre spektakulära vandringar till Pigeon Vally, Zemi valley eller Rose Valley, beroende på väder. Vandringarna leds av erfarna lokalguider och ToppHälsas Christer Skog.

Mellan passen har du all möjlighet att utforska det vackra området runt Göreme (3 km), gå promenader, bada Hamam, äta god mat och bara strosa i denna sagolika plats. Tillsammans med de tidiga morgonflygningarna med varmluftsballong skapas en unik atmosfär i Kappadokien-området som är svår att förklara. Det måste bara upplevas!

View Event →
Apr
13
1:30 PM13:30

Canaria, Salobre Resort

I april åker vi tillbaka till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria! Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp och inspiration.

function_is_fun.jpg

Under veckan får du testa olika typer av yoga och dansa härlig Bollywood med Lena Järpsten och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez uppe på elfte våningen med utsikt över bergstopparna.

För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi magnifik vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Följ med på dagsutflykter och upptäck bland annat Caminos reales (kungliga leder) som tar oss genom ett dramatiskt vulkanlandskap, grönskande dalar och ner genom gamla bergsbyar. Dessutom får du träna massa härliga pass såsom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD och cirkelfys med Sara Eriksson och lära dig löpteknik med Matilda Bergfeldt. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som både ger dig nya perspektiv på livet och massor av härlig träningsinspiration.

View Event →
Mar
31
12:00 PM12:00

RiQ träning för ungdomar

IMG_6868.JPG

Många föräldrar och ungdomsledare vill hjälpa till att aktivera ungdomar med saknar redskap. Jag vill ändra på det och har därför skapat en workshop som syftar till att få fler vuxna att bli sunda ambassadörer för våra ungdomar. Steg 1 är- RiQ träning för ungdom.

RiQ står för rörelseintelligens och smart rörelse. Med RiQ vill jag vidareutveckla och nyansera träning som begreppkropp. RiQ står för en träning som är utmanande och kreativ samtidigt tillåtande och inkluderande. En ledare som tänker RiQ är nyfiken och lär sig att ställa rätt frågor. Det får deltagarna att tänka efter och på så sätt själva arbeta fram svar och lösningar på utmaningarna som Moveooträningen medför.

Nu håller jag min första RiQ- Workshop. Jag har hyrt in mig på Friskis Ringen 31 mars 12:00- 14:45.

Jag vänder mig till föräldrar & ungdomsledare och liknande. Ingen förkunskap krävs.

Efter workshopen får du som deltagare med dig ett enkelt material som du direkt kan använda för att börja träna ungdomar.

Bland redskap: Små bollar, gummiband, portabel sandsäck, käpp, handduk, kropp, alltså redskap som du enkelt kan ta med dig eller hålla förvarat i små utrymmen.

Innehåll: Förutom att du provar på all träning så samtalar vi om det nya ledarskapet som används inom Moveoo och som leder till RiQ-träning.

Kostnad 695kr Inkluderar material och frukt.

Alla deltagare får ett redskap från Refit.se värde C:a 250kr

Begränsat antal platser

View Event →
Mar
27
to Jun 5

MoveooAerobox- Kvällsgrupp (10ggr) 27 mars- 5 juni

moveoo_black_1 copy.jpg

Vårt högintensiva pass vars upplägg utmanar såväl styrka, puls som rörlighet.

Med vår vidareutvecklade boxning behövs inga förkunskaper för att träna core och puls på ett väldigt effektivt sätt. Upplägget gör att vi kan variera boxningen och styrkefys på ett balanserat och funktionellt sätt. Boxfysen blandas upp med en erkänt effektiv gummibandsstyrketräning där vi hjälps åt att göra träningen individuellt anpassat för varje individ. MoveooAerobox är ett pass för dig som snabbt vill utveckla din fysik samtidigt som du har roligt. Inget pass är det andra likt och tiden bara flyger iväg. Passen leds pedagogiskt och med hög energi, efter varje pass får du med dig tankar och små tips som du kan använda dig av i din övriga träning.


Kursen är indelad i 10 pass med start 18:30

Passen leds ute på ytor bredvid Eriksdals utegym/Skanstull.

Planerade datum. (Missat tillfälle ger tillgodogång på annan kurs i mån av plats)

27mars. 3, 16, 24, april. 1, 8, 14, 22, 29 maj. 5 juni

10ggr 950kr. Vid plats, engångskostnad 140kr

Boka dig på sms -070-509 66 55. När du får besked om plats betalas avgiften med swish.

Ange namn och mail dit kvitto skickas.

View Event →
Mar
16
to Mar 17

Moveooutbildning- Stockholm

Stockholm.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Med Moveoo utmanar vi traditionella tankar och beteenden inom klassisk träning. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en unik träning som kan användas såväl ute som inne. Upplägget på utbildningen gör att du kan anpassa innehållet efter dina behov, förutsättningar och mål.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

Presenteramoveoo 2019.jpg
View Event →
Mar
2
to Mar 3

Moveooutbildning- Veddige

MoveooutbildningVeddige.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

Kostnad 4200kr

Presenteramoveoo 2019.jpg
View Event →
Feb
14
2:00 PM14:00

Jag tränar hjärna(n)!. Lustifylld träning som blir av- workshop.

Screen Shot 2019-01-23 at 14.03.56.png

Vill du också hålla dig så frisk, kreativ och glad som möjligt, men hindras av bristen på tid, resurser och kunskap? Då är en detta en workshop som kan komma att förändra ditt liv. Som deltagare får du med dig allt från insikter som grundar sig i människans utveckling till praktiska tips som du direkt kan använda när du tränar och i livet. 

Workshopen utmanar traditionella tankar kring träning, ortopediska hjälpmedel och det som sägs leda till hälsa. Jose har en förmåga att förmedla verklighet och samtidigt väcka tankar på ett lättsamt och lustfyllt sätt. Idag åker Jose land och rike runt där han bland annat lustifierar arbetsmiljöer, håller workshops, och utbildar tränare.


View Event →
Feb
4
12:00 PM12:00

MoveooAerobox- Lunchträning (10ggr) 18 feb- 6 maj

moveoo_black_1 copy.jpg

Kicka igång din träning eller komplettera din befintliga med vårt högintensiva pass vars upplägg utmanar såväl styrka, puls som rörlighet.

Med vår vidareutvecklade boxning behövs inga förkunskaper för att träna core och puls på ett väldigt effektivt sätt. Upplägget gör att vi kan variera boxningen och styrkefys på ett balanserat och funktionellt sätt. Boxfysen blandas upp med en erkänt effektiv gummibandsstyrketräning där vi hjälps åt att göra träningen individuellt anpassat för varje individ. MoveooAerobox är ett pass för dig som snabbt vill utveckla din fysik samtidigt som du har roligt. Inget pass är det andra likt och tiden bara flyger iväg. Passen leds pedagogiskt och med hög energi, efter varje pass får du med dig tankar och små tips som du kan använda dig av i din övriga träning.


Kursen är indelad i 10 pass. Måndagar. De startar 12:00

Passen leds på ytan vid Katarinahissen som nås när du går från Mossebacketorg över bron mot hissen.

Planerade datum. (Missat tillfälle ger tillgodogång på annan kurs i mån av plats)

Februari 18. 25. Mars 4. 11. 18. 25. April 1. 15. 29. Maj 6

10ggr 950kr. I mån av plats- engångskostnad 140kr

Boka dig på sms -070-509 66 55. När du får besked om plats betalas avgiften med swish.

Ange namn och mail dit kvitto skickas.

View Event →
Feb
2
3:00 PM15:00

Only girls allowed- Moveoo & livet

Screen Shot 2018-12-21 at 14.40.19.png

Only Girls Allowed är ett event för tjejer med tjejiga saker så som Moveooträning, hudvård, shopping och mycket annat. 

2 februari 2019 smäller det och allt är som vanligt fast helt annorlunda. I nya lokaler och med ett nytt koncept kommer vi välkomna kvinnor i alla åldrar till vårt populära event Only Girls Allowed. Det blir 24 timmars umgänge, mingel, shopping, mat, dryck, underhållning, spa, träning och avslutningsvis en härlig frukost innan det är dags att bege sig hem igen.

Träning med inspirerande träningsprofilen Jose Nunez
Goodiebag
Spa: Njut tillsammans med andra OGA-tjejer under abonnerad tid. Övrig tid är du varmt välkommen att njuta i spa men då är alla hotellets gäster välkomna, dvs inte bara OGA-tjejer.
Tips & råd från hudspecialister
Shopping: Våra leverantörer och samarbetspartners är på plats.
Lotteri med fina priser
3-rätters middag med dryck och kaffe i nya Ottos Kök
Underhållning fram till kl. 01.00

View Event →
Moveooutbildning- Djurås
Dec
8
to Dec 9

Moveooutbildning- Djurås

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

View Event →
Nov
24
to Nov 25

Moveooutbildning- Hudiksvall

Hudiksvall.jpg

Hej och välkomman till en utbildning du har glädje av!

Vill du skapa en varierad, effektiv och rolig träning är Moveoo något för dig.

Som deltagare har du en maxad helg att se fram emot. Träning med bollar, stänger, sandsäckar, käppar, gummiband och en vidareutvecklad boxfys är lite av det som väntar. Du får ta del av ett nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande ledarskap som öppnar upp för en häftig träning. En träning som utvecklar deltagarna samtidigt som de har kul.

Utbildningen vänder sig till dig som vill leda och göra skillnad i träningen och dess tillhörande livsstil.

View Event →
Nov
12
to Nov 19

Fuerteventura, Playitas Resort

function_is_fun.jpg

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Som ToppHälsa-resenär får du exklusivitet på vårt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.  Förutom roliga och utmanande Moveoo-klasser med Jose Nunez- följ med på härliga cykelturer med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage. Träna löpteknik och styrkelyft med Robert Kronberg. Kör utmanande bootcamps på stranden och dansa massa olika stilar med Freddie Nyholm. Yoga och testa på härligt galen Bollywood-dans med Lena Järpsten. Du kommer även att få vässa löptekniken med ToppHälsas redaktör och löpcoach Sandra Hiort. Varje kväll kan du även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Marika Carlsson, som vid flera tillfällen blivit utnämnd till årets kvinnliga komiker, kommer ni få lyssna till en av kvällarna!

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

View Event →
Oct
7
to Oct 14

Rhodos-Levante Beach Resort

  • Levante Beach Resort Rhodos (map)
  • Google Calendar ICS
function_is_fun.jpg

Nu åker vi för tredje året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Förutom utmanande och roliga Moveoo-pass med Jose Nunez får du lära dig och öva dig i tennis med Josefin Hjertquist, lära dig att crawla tillsammans med triathleten Nicklas Säfström, utforska Rhodos på cykel med Christer Skog och dansa Bollywood och yoga med Lena Järpsten. öva löpteknik och intervaller tillsammans med ToppHälsas löpcoach Matilda Bergfeldt.

View Event →
Sep
23
10:00 AM10:00

Moveoo Aerobox / Moveoosäck

farlo copy.png

Välkommen att ta del av ett härligt höstevent med Moveoo Aerobox & Moveoosäckarna.

Vi vänder oss till alla som gillar att utmana sig i sin träning. Som vanligt gör vi det med glatt humör i ett skönt gäng. Alla kan vara med och utmana sig efter sin individuella förmåga.

Moveoo Aerobox- vår vidareutvecklade och uppskattade boxfys där vi står med parallella fötter och fokuserar på en effektiv core-rotation som kopplas till massor av tilläggsrörelser. På det funktionell träning med våra gummiband. Alltså puls, styrka, rörlighet, allt i samma pass.

Moveoo säck- med våra sandfyllda säckar får du prova på massor av olika fysövningar som du direkt kan lägga med i din ordinarie träning. Upplägget gör att du får jobba mycket med Core, rumpa och ben. Men inte utan att övre delen av kroppen hjälper till.

Begränsat antal platser så ring in dina skönaste träningskompisar och boka er direkt på magdalena@moveoo.se

10:00-11:45. Betalning: 200kr. Betalas när du får din platsbekräftelse.

View Event →
Moveooutbildning-ledare.
Aug
25
to Aug 26

Moveooutbildning-ledare.

litemail.jpg

Eftersom du har sökt dig till denna sida utgår vi från att du redan känner till Moveoo och den positiva effekt den har på människor. Vill även du leda grupper? Då har vi nog något för dig!  I våran utbildning får du ta del av det som gör Moveoo så populärt bland deltagare och de som leder den.

Under utbildningen får du ta del av träning med:                                                     Balans/fysbollar, gummiband, stänger, käppar, handdukar och övningar med kroppen som redskap. Du får även inblick i vår filosofi och pedagogik. Efter utbildningen har du praktiska och teoretiska "redskap" som du kan börja använda dig av när du ska leda pass och när du själv ska träna.

Vi som håller i utbildningen ser fram emot att få dela med oss av all vår kunskap och erfarenhet. Upplaget gör att du även får ta del av vad andra deltagare delar med sig av. Det du får med dig av utbildningen använder du på det sätt du finner bäst.

Vill du leda något av våra 5 koncept får du göra det gratis efter att ha godkänt ramarna för hur vi vill att passen ska ledas.

Vi drivs av att vi tror på nätverkandet och att vi tillsammans kan skapa en roligare träning som får fler att börja träna på ett allsidigare och roligare sätt. Tveka inte på att höra av dig om du har funderingar kring utbildning och träningsform.

 

 

View Event →
Aug
4
10:30 AM10:30

Function is fun!

function_is_fun.jpg
litemail.jpg

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens event: Function is fun är vårt häftiga eventkoncept där vi erbjuder alla som älskar att fysträna på ett utmanande, roligt och effektiv sätt en chans att inspireras. Eventet är fullt av övningar och tips som du direkt kan använda dig av i din ordinarie träning. Vårt syfte med eventet är att lära dig, inspirera dig och samtidigt låta dig träna.

MoveooAerobox 40 minuter- Aerobox är en mycket effektiv träning där vi utmanar puls, styrka och rörlighetskontroll. Med en vidareutvecklad boxning jobbar vi rotationer och en händelserik styrketräning som utmanar pulsen, och med våra speciella gummiband utmanar vi styrka och kontroll. Dagen till ära har Jose skapat helt nya kombinationer.

Moveookäpp 30 minuter- En träning som ofta överraskar den som provar för första gången. Med en käpp jobbar vi rörlighet, styrka och en del konditionsträning. Med Moveoometoden som ledsaga kan du jobba igenom hela kroppen, Jose visar dig hur.

Moveoosäck 30 minuter- Säckträningen är häftig. Med vår Moveoosäck kan du skapa en fantastiskt anpassningsbar fysträning vart du än är. Belastningen reglerar du enkelt med att fylla, eller tömma säcken på sand. Enkel att ta med, effektiva övningar, alltså något du inte får missa. Jose presenterar övningar för hela kroppen och du kommer dessutom erbjudas en rabatt på vår säck som beräknas komma i mitten på augusti.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

180kr betalning på plats, helst med swish. (Två kryss på gamla kort)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Aug
2
6:00 PM18:00

MoveooAerobox på Söders höjder

1.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.

litemail.jpg

Dagens klass: Dagens pass kör vi på en terrass med utsikt över Gamla stan och Djurgården. Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig succesäckarna (Moveoosäcken) som du själv kan fylla med önskad vikt. Ett fantastiskt redskap att ta med på semestern. Missa inte detta pass;-)

OBS- För att komma till terrassen går du till Mossebacke och ut på bron mot Gondolen. Där tar vi emot dig:-)

100kr betalas på plats, helst med swish.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
25
6:00 PM18:00

Träna med Coach Jose! Aerobox- (Takträning) boxinspirerad fysträning med gummiband Moveoosäckar

  • Katarinahissen- ingång från Mossebackebron (map)
  • Google Calendar ICS
1.png
litemail.jpg

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens klass: Dagens pass kör vi på en terrass med utsikt över Gamla stan och Djurgården. Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig succesäckarna (Moveoosäcken) som du själv kan fylla med önskad vikt. Ett fantastiskt redskap att ta med på semestern. Missa inte detta pass;-)

OBS- För att komma till terrassen går du till Mossebacke och ut på bron mot Gondolen. Där tar vi emot dig:-)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

 

View Event →
Jul
22
11:00 AM11:00

Träna med Coach Jose! Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp.

1.png
plus.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för passen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens Pass: Moveoofys- med gummiband, kropp och käpp. En specialklass för dig som vill träna dynamisk styrka blandat med styrka som ökar pulsen, det vi kallar fysstyrka. Jose har skapat ett pass med övningar du har stor glädje av i din övriga träning. Med enkla redskap skapas individuella utmaningar som du lätt tar med dig på semestern och sommarstugan eller liknande. Missa inte att ta med papper och penna elelr så filmar du övningarna. Ett svettigt pass för dig som gillar inspireras och utvecklas.


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose) Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
19
6:00 PM18:00

Träna med Coach Jose! Aerobox- boxinspirerad fysträning med kropp och gummiband.

  • Hammarby Slussväg Stockholm, Stockholms län, 118 60 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS
plus.png

Vill du träna med en av landets mest erfarna tränare? Häng med när Coach Jose bjuder upp till fyspass. Med begreppet "Pop-up-klasser" dyker han upp på olika ställen med olika koncept. Gemensamt för fyspassen oavsett redskap är att de är utmanande och samtidigt tillåtande. Alla kan vara med och skapa sin utmaning utefter sina individuella förutsättningar.


Dagens klass: Aerobox är en träning där vi har vidareutvecklat boxningens effektiva träning ytterligare en nivå. Vi står med parallella fötter för att skapa en jämn och effektiv rotationsrörelse som utförs i högt och jämnt tempo. Utifrån den kan vi sedan skapa massor av utmanande övningar. Vissa på ett sätt som lockar till skratt och jävlar-anamma. Styrka och fys tränas med speciella gummiband. Träningen blir väldigt individuella då vi hjälps åt att effektivisera träningen. Inga förkunskaper krävs.

Kort och gott- ett pass för dig som gillar att blanda styrka, rörlighet och puls i ett och samma pass. X-tra! Idag tar Jose även med sig käpparna som är mycket uppskattade i fysträningen. Missa inte detta pass;-)

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se


Vill du se på delar av det Jose gör kan du prenumerera på hans Youtubekanal  och Instgramkonto (Moveoo by coach Jose). Du kan även boka honom till workshop och föreläsningar där han spanar på framtidens träning. Jose är grundare till träningsmetoden Moveoo som han också använder flitigt på de pass han leder.

Alla typer av bokningar görs på magdalena@moveoo.se

 

View Event →
Jul
15
11:00 AM11:00

MoveooFlex

A3_poster_x6_moveoo_17feb2.jpg

Favorit i repris! Vårt senaste bollpass som kördes ute blev ett svettigt och väldigt roligt fyspass. På stående fot lovade jag ett nytt pass inom snar framtid. Nu kör vi!

Jag tar med mig 18 bollar, boka dig och dina vänner i tid. Kostnad 100kr, bokning görs till magdalena@moveoo.se

View Event →
Jul
12
6:00 PM18:00

MoveooAerobox

A3_poster_x6_moveoo_17feb3.jpg

Häng med på vårt pop-up pass som idag blir ett MoveooAerobox. Det blir något utöver det vanliga då jag tar med Sandbellsäckar. Ett väldigt uppskattat redskap som vi kommer att sälja som ett effektivt semesterredskap. Häng med på ett svettigt och roligt pass.

Kostnad 100kr, betalas på plats. Boka på magdalena@moveoo.se

 

View Event →