Tog mig inte vatten över huvudet i Piteå

Att Sverige är ett fantastiskt land blir man varse när man reser omkring.                                      Jag vet att det inte är "rumsrent" att flyga för mycket. Men på den positiva sidan är att man hinner med att se mycket av landet och även att träffa fler av dess invånare. Piteå tillhör definitivt städerna som höjer sig från mängden som stad betraktat. Men det har nog med mitt intresse för vatten att göra. Finns det öppet vatten i anslutning till stadskärnan ligger man högt på min lista. När dessutom invånarna är supertrevliga blir hela intrycket på topp. Var på plats för att leda pass och föreläsa. Träffade ledare som jobbade på olika bad och han även förbi på Korpen. Fina anläggningar och sköna människor.

Ett av passen stack ut från min traditionella meny. Fysträning i bassängen. Det är inte förstagången jag leder pass vid bassängkanten men jag har långt ifrån den erfarenhet som de som låg i vattnet. Men så kul vi hade. Och jag är lättad över att alla kom upp helskinnade från vattnet;-)

Nu hoppas jag på att vi kan få till en Moveooutbildning i norr, kanske redan till November. Hör av dig om du skulle vara intresserad av att delta.

Filmen är en kort sekvens från vattenpasset :-)