Tack Korpen Småland!

Varje år skapar Korpen Småland ett stort event för träningsentusiaster. Trots att det arrangerades två event till i regionen under samma helg lyckades man med att samla ihop över 200 träningssugna ledare och aktiva. Det säger en del om hur uppskattat eventet är. Jag hade förmånen att få leda i två pass, käpp och gummiband, samt att föreläsa. Otrolig energi och intressanta möten. Körde hem trött och glad. Med mig hade jag flera förfrågningar på framtida uppdrag. Allt från skolor, träningsanläggningar och även ett HR gäng som var nyfikna på mer.

Tankarna som bär fram Moveoo berör verkligen människor på ett intressant sätt. Många börjar tänka och reflektera över sin tankar och sitt görande. Inte så att de upplever att de gör fel, mer som att det finns väldigt mycket mer vi kan göra om träning ska bli något som stärker vår hälsa och vårt välmående.

Skriver detta på Arlanda, på väg upp till Piteå för ett nytt spännande event med ledare och aktiva som alla kan gå ut och göra skillnad.

Tack Korpen Småland för att jag fick vara med och dela med mig av det jag tror på! Vill även du leda i Moveoo? Jag hållar nästa utbildning redan till helgen i Stockholm, 25-26 augusti;-)

IMG_3016 2.jpg
IMG_3015.jpg
IMG_3014.jpg