Smått & gott från mars

Det är fantasiskt kul att få åka runt bland er i vårt avlånga träningsland. Det ger mig möjlighet att få prata med er om hur vi ska utveckla träningen så att den bättre överennsstämmer med våra behov. Det blev en händelserik månad med massor av besök, utbildningar och events runt om i landet. Nu ser jag fram emot en ny månad där jag bland annat ska resa till Spanien och Turkiet på träningsresor samt släppa min tränings-app tillsammans med gänget på Twiik.


Moveoo på Stockholm stadion!

Alla utbildningar bär med sig sin speciella prägel. Den som hölls på Stockholm stadio 16-17 mars kommer jag minnas som en av de roligaste hitintills. Mixen av deltagare bestod av fighters, lärare, instruktörer, människor som jobbar med barn och inom psykiatrin. Alltså en fantastisk mix där alla var nyfikna på vad Moveoo kan tillföra deras intressen. 
Till utbildningsfilmen!


Moveoo på Work out Lund

Jag fick äran att leda två olika Moveoopass på detta fantastiska event. Att det uppskattas bekräftas av att de slog deltagarrekord. Sköna deltagare och grymma ledare kan inte bli annat än lyckat. Till deras sida


Moveoo Portugal v:43

Missa inte hösten Moveooresa till soliga Algarvekusten. Tillsammans med arrangören Springtime travel erbjuder vi Moveoo och ett schema fullt med löpning, dans yoga och massor av skönt "häng". Reser du med Moveoopaketet erbjuds du tre extra workshops samt en rabatt på 750kr. Boka dig här med kod stl87 (gäller även för övriga resor till Y-hotell) och glöm inte bocka i att du vill ha Moveoopaketet. 


Moveoo- App

Fler vill träna Moveoo och nu kommer lösningen. Med min nya app får du tillgång till träningsprogram med bollar, käppar, gummiband, säckar och kroppen med mera. Allt för endast 75kr i månaden. Appen erbjuder även Boot Camps med olika riktningar. Jag jobbar fortlöpande med appen för att du som användare ska få varierade utmaningar i din träning som kan utföras på jobbet, hemma och på gymmet. Släpps i slutet av april.


Månadens Moveoostar

Varje månad utser vi en Moveoostar någonstans i landet. Det är alltid en deltagare som på olika sätt tillför passet ett mervärde utöver den egna träningen. Mars måndads vinnare är återigen ifrån Må Bättre i Borlänge. Läs instruktörens, Nina Öhrn’s nominering:

Ewa Wahnström en moveoostar!- Varje pass kommer hon med ett leende och varje gång går hon med ett ännu större leende! Hon vågar utmana sig själv och visar även andra vägen genom att våga anstränga sig mer o mer! Och får hon jobba i par, då växer det ut små horn och man kan höra "den här kärringen ger sig aldrig". Ewa har själv gjort en otrolig resa i utveckling och bidrar till alla runt sig med känslan att det går och att träning får vara kul! 

En grym representant säger vi från Moveoo och skickar en Moveooväska som kan fyllas med badkläder och dylik.

FB_IMG_1553757709335.jpg

Månadens Moveoostar


Lärarna i Karlstad

Vi är i stort behov av förändring på många plan. Därför känns det väldigt viktigt med uppdrag som vänder sig till lärare. Jag blev inbjuden till Karlstad där 30 lärare slukade allt vad Moveoo erbjöd under dagen. Dels träning som syftar till att skapa fysiskt och mentalt välmående. Dels en rad mycket intressanta samtal om lärarinnas vardag och hur den ska bli sundare. Med enkla medel skapades väldigt många möjligheter.

IMG_4261.jpg

RiQ- träning som riktar sig till ungdomar

Ett generellt problem inom ungdomsidrotten är föräldrars ointresse och frånvaro. Ett annat är bristen på engagerade ledare. Det vill jag ändra på. Därför sjösatte jag en ny workshop där deltagarna var föräldrar och ledare. Intentionen var att ge dem redskap som de direkt kan börja engagera ungdomarna med. På så sätt får föräldrar också en möjlighet att bidra som fystränare och samtidigt bli en cool förebild. Bland deltagarna fanns representanter från Kungsholmen Basket och Stockholm Stad med flera.


Lustifiering på företag

Har även hunnit med ett antal företagsuppdrag där jag sprider tankar, insikter och möjligheter i hur en arbetsmiljö blir sundare, mer kreativ och en plats där människor trivs ihop