Tour- Function Is Fun -19

A3_poster_x6_moveoo_17feb3.jpg

Allt fler stannar hemma i det fina vädret och fler än någonsin söker inspiration kring träning och en sundare livsstil. Alltså ger jag mig ut på Function Is Fun- Tour igen.

Function Is Fun innehåller flera nyheter i år. För att hjälpa dig som vill aktivera och inspirera grupper på olika sätt har jag skapat ett upplägg som ger fler träningstillfällen samtidigt som det gör dig till medarrangör.

Jag vänder mig till gym, föreningar, tränare och härliga eldsjälar. Alla kan bli medarrangör till ett Function Is Fun event.

Så här har jag tänkt mig:

Med din/er hjälp får jag orter, lämpliga ytor, och tider mellan cirka 15 juni och 15 augusti (ute som inne) att träna på. Försten in med sitt intresse har förtur i min planering. Vårt mål är att få mellan 25 och 60 personer att komma till det träningstillfälle du blir medarrangör till. Du bombar ditt nätverk med inbjudan och jag hjälper dig från mitt håll. Du kan välja på att presentera min meny (se nedan) och du kan även komplettera med sådant du vill visa/sälja in.

All bokning och admin hanteras av mig. Kostnaden är 250kr per person och intäkter tillfaller touren. Om du vill leda egna aktiviteter på eventet kan du ta betalt för det och kostnaden tillkommer på anmälan.

Dock strävar jag efter att skapa roliga sommarevent som inte är för dyra så anmälningen ska hållas så låg som möjligt. För att vi ska börja dra i ett event ska du vara säker på att du kan få ihop ett större antal. 

Det är alltså viktigt att du har en pålitlig grupp. 

Meny

Traditionellt plockar du tre alternativ. Kontakta mig för specialmeny.

  • MoveooAerobox- Boxfys som blandas med gummiband. Ca 45 min.

  • Moveoogummiband- ren gummibandfysträning i par. Ca 45 min

  • MoveooPeak- blandad buffe med olika redskap. Ca 45 min

  • MoveooFlex- funktionell bollfys. Ca 45 min. (kräver en mycket vårdad gräsmatta eller innegolv)

  • MoveooWorkout käck & kropp- funktionell sandsäcksträning blandas med dynamisk kroppsfys. Ca 45 min

  • MoveooWorkout käpp & kropp- funktionell käppfysträning blandas med dynamisk kroppsfys. Ca 45 min

Först till kvarn får först skörda- jose@moveoo.se

stor.jpg