När krutröken lag sig!

Det är alltid något speciellt med måndagarna efter en Moveooutbildning. Denna måndag var ingen skillnad. Vaknade upp tidigt med känslan av att något bra har hänt, att något har blivit bättre. Gick ner till gymmet tidigt för att träna igång kroppen och för att reflektera på helgen som var. Massor av spännande och kloka människor som under två roliga dagar delar med sig av tankar och sin kunskap kan inte bli annat är berikande och inspirerande.

Bland deltagarna var representanter från gym, föreningar, företag och så några som ville delta för att utvecklas rent allmänt inom träning.

Det känns alltmer självklart att prata om Moveoo och dess filosofi. Färre tvekar, fler blir inspirerade. Fler vill söka sig vidare bortom begränsande tekniker, måsten och isolerade metoder. Fler ser möjligheter och färre sitter fast i begränsningar.

Mindre tid krävs för att övertyga och mer tid kan läggas på att så fröet som sedan ska få växa. För det är så jag ser på det första mötet. Jag sår ett frö som sedan individen får gå hem och vårda, och jag hjälper gärna till. Hur Moveoo utvecklas efter utbildningen beror på hur den behandlas. Precis som en planta behöver Moveoo en bra jord att växa i. Den kräver intresse, engagemang och näring.

Näringen kommer bland annat från vår Youtube, Instagram (Moveoo by coach Jose) och vår slutna Facebookgrupp. Men utan en engagerad ledare räcker det inte hela vägen till toppen.

Och det var därför det kändes så bra i morse när jag vaknade. Känslan är att ett gäng engagerade människor vaknar upp med nya tankar om träning och livet som de vill dela med sig till medmänniskor.

Vi är fler som nu vill skapa en aktivare och mer lustfylld träning och vardag, fler som vill göra positiv skillnad i människors välmående- och det känns jäkligt bra!