Möten är möten, ändå så olika!

Möten är magiska. Det kan aldrig bli det samma. Precis som jag vill att Moveooklasserna ska vara- inget pass det andra likt.

En del möten blir bra och minnesvärda. Ur vissa kan det skapas projekt. Andra glömmer man ganska snabbt. När Topphälsa Magazine kallar till julfrukost vet man att det blir många spännande och inspirerande möten. Mötena blir ofta fler, korta och inspirerande. Från Pam’s julkram till korta handslag med nya bekanta. Det kan vara att bli tråkad av Paolo Roberto, som tycker att jag saknar lyster och ska skaffa en kräm som råder bot på åkomman, till möten med kollegor från alla träningsresor.

Screen Shot 2018-12-10 at 14.10.07.png

Det kan också vara möten som det med Erika Kits Gölevik. En fin vän som jag följer med stort intresse. Varje samtal landar i det som händer i livet, och ibland berör vi träning. Vi sitter på varsina håll, men vi delar mycket. Som tankarna kring hur man kan göra skillnad med träningen som främsta redskap. Vi har olika redskap, men vi är båda hantverkare som älskar det vi gör. Vi delar också trätan kring vad som är jobb, hobby och fritid. När man älskar det man gör, ska man dela upp det i fack? Ska man skära ner på det som får en att brinna? Inte helt enkla frågor men vi delar dem med många och vi tror att det är dags att börja prata om det öppet. Vi, liksom många med oss, inser att träningen inte blir bättre än vad livet är. Vi ser också hur vi med träningen kan påverka livet.

Allt hör ihop och livet är en färskvara vars utgångsdatum vi inte känner till. Alltså gäller det att ta dagen om den kommer och göra träningen till något unikt. Det kommer jag och Erika fortsätta att prata om när vi kommer åt. Är du sugen på föreläsning, workshop eller pass med oss är det bara höra av dig till mig:-)