Jose snackar- träningsresor och dess magi

Screen Shot 2018-10-10 at 17.38.57.png

Jag har förmånen att åka på träningsresor 4-5 gånger per år. Förutom sol, bad och fantastisk mat får jag träffa fantastiska människor. Det blir så uppenbart hur beroende vi är av varandra. På resorna delar vi med oss av våra likheter och våra olikheter på ett sätt som gör att vi kommer hem som en "rikare" människor.  På resan till Rhodos hade jag två pass om dagen och jag tog emot bokningar för coaching/inspiration. Varje möte var en stund som gav inspiration inför framtiden. På resorna upptäcker jag energier som inte är lika självklara på hemmaplan. Vad är det egentligen som händer med oss när vi sätter oss på planet?

Lyssna på dagens avsnitt och bidra till dialogen här på bloggen. Tillsammans kan vi göra större skillnad.