Jag tränar hjärna(n)

Screen Shot 2019-01-23 at 14.03.56.png

Är det något som trollbinder mig så är det fenomenet att vi gör så mycket för att vi kan, inte för att vi behöver det. Att vi trotts all kunskap om hur vi ska må bättre väljer sämre vägar i livet. Människan är verkligen ett extra ordinärt däggdjur som idag har akut behov av förändringar för att kunna fortsätta leva ett bra liv.

 Vill du också hålla dig så frisk, kreativ och glad som möjligt, men hindras av bristen på tid, resurser och kunskap? Då är en detta en workshop som kan komma att förändra ditt liv. Som deltagare får du med dig allt från insikter som grundar sig i människans utveckling till praktiska tips som du direkt kan använda när du tränar och i livet.

Workshopen utmanar traditionella tankar kring träning, ortopediska hjälpmedel och det som sägs leda till hälsa. Jose har en förmåga att förmedla verklighet och samtidigt väcka tankar på ett lättsamt och lustfyllt sätt. Idag åker Jose land och rike runt där han bland annat lustifierar arbetsmiljöer, håller workshops, och utbildar tränare.