Har du ens frågat din kompis om ni kan hjälpas åt?

Kanske fråga en kompis om hen vill följa med på min träningscamp v:43?… Med kod:stl87 får ni 750kr rabatt.

Kanske fråga en kompis om hen vill följa med på min träningscamp v:43?… Med kod:stl87 får ni 750kr rabatt.

Appar och träningskanaler är här för att stanna. Men jag tror inte att det kommer att se lika ut i framtiden. Och vi kommer inom överskådlig tid inte bort att vi är biologiska varelser och som sådana har vi vissa grundläggande behov som måste tillgodoses. Är du nyfiken på mina träningskanal har du den här.

Det kommer alltså inte vara en app som gör dig frisk, stark och välmående. Det är bara du själv som kan det.

Träningskanaler kan du se som ett hjälpmedel men de kan inte ge den energi som en eller fler kompisar kan. Därför ligger det kompisträning i min kanal också, och fler kommer. Med en kompis, eller fler, avgörande hjälp när det tar emot.

Har du inga träningskompisar kan din kollegor vara lösningen. Min erfarenhet är att det fantastiska resurser omkring alla, man har bara inte frågat. Har du kollegor omkring dig och bär med dig en längtan om bättre hälsa? Fråga om det inte finns fler som bär med sig något liknande. När jag jobbar med företag handlar mycket om att upptäcka, utveckla och förvalta alla talanger och resurser som redan finns på företaget.

När det kommer till träning så ser jag bara till möjligheter.  Oräkneliga är de pass som jag initierat bland bord och stolar på arbetsplatser. Allt som behövs är en kompis och eventuellt gummiband.

Vill du har hjälpa med själva träningen kan du höra av dig till mig för rådgivning och vägledning.

Antingen kommer jag förbi eller så kliver ni in i min träningskanal. Ni kan också köra en lightvariant och gå in i min shop och köpa en enkel PDF med ett träningsprogram

Sen är det bara att planera in de dagar i veckan då ni ska träning. Förslagsvis 3 varierade pass i veckna. Beroende på förutsättningar och mål kan programmen vara allt mellan 15 minuter till en timme.

Nedan har du några exempel på övningar som görs på ett lunchpass på Kommunikationsbyrån DET. Rummet vi är i är min lilla studio på c:a 35 kvm, mer behövs inte. Vid bra väder kör vi dessutom ute vilket är en bonus i sig;-)

 

Så hitta människor som vill åt samma håll som dig så blir resan lättare och roligare. Nu kör vi:-)