Frågor & svar kring utbildningar

plus.png

Vad är en träningsutbildning som gör skillnad? Finns det en sådan eller är det bara en massa "säljsnack"?

Det börjar att närma sig höstens två öppna Moveooutbildningar och i takt med att "Sverige" är på väg tillbaka efter semester ökar antalet frågor i rask takt. För att alla ska spara lite tid tänkte jag svara på några vanliga frågor i detta inlägg.

Jag har hört så många säga att Moveoo är så roligt samtidigt som det är utmanande och jobbigt, hur går det ihop?

Det är egentligen en fråga som alla deltagare borde svara på eftersom att "roligt" är en individuell upplevelse. Men det jag har lärt mig genom åren är att en nyfiken och tillåtande utmaning ofta leder till en ansträngning som upplevs som rolig. Moveoo är en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som riktar sig till individer, par och grupper. Medan nya tankar kring träning utmanar vi de traditionella och skapar på så sätt nya och sundare beteenden inom träning.

Kan vem som helst bli Moveooledare?

I princip ja! Men det är inte säkert att alla borde bli det. Eftersom Moveoo bygger på ett nyfiket och utmanande ledarskap krävs det ledare som är av samma virke. Inom Moveoo jobbar vi med tankar om att inget pass ska vara det andra likt. På så sätt utmanar vi oss som ledare hela tiden i ett intuitivt och "här och nu" ledarskap. Så är du en ledare som vill presentera ett färdig upplägg för individer och grupper ska du nog tänka till innan du bokar upp dig på en utbildning. Är du däremot en ledare som gillar möjligheterna som öppnar sig i ett nyfiket och varierat ledarskap är Moveoo något för dig.

Med Moveoo's filosofi och ledaskap skapas möjligheter som du kan använda dig av oavsett redskap eller vilken miljö du befinner dig i.

Måste man leda koncepten?

Bara av ordet måste blir jag sorgsen. Det är väldigt lite man måste. Jag har skapat fem landkoncept och ett vattenfyskoncept, alla erbjuds gratis. Nej, det finns ingen hake eller finstilt text.

Det hela är egentligen väldigt enkelt.

Min vision med Moveoo handlar om att få fler att upptäcka glädjen kring utmanande och tuff träning när den görs på ett tillåtande sätt. För att nå dit krävs nya och revolutionerande tankar som utmanar på ett tillåtande och lustfyllt sätt. Om du som ledare vill hjälpa mig att sprida det vill jag inte ha betalt för det, jag ser det som att vi samverkar kring en bra sak. Det du får är en ram för varje koncept inom vilken du ska skapa passen. Det är alltså ditt ansvar att skapa ett pass som uppskattas vilket är en utmaning vi gärna hjälper dig med.

Du kan också gå din egna väg och skapa dina egna pass av det du lär dig på utbildningen, men då inte kalla det Moveoo.

Men mitt mål är att vi fortsätter att växa som ett Moveoonätverk med grymma ledare och tillsammans skapar en styrka som faktiskt gör skillnad i vad som görs i, och omkring, träningen.

När kommer nästa utbildning?

Vi har två offentliga öppna för bokning.

 

Jag hoppas jag fick med svar som täckte upp några av dina frågor. Om inte ser jag fram emot en mail så jag kan ta kontakt med dig och bena ut resten av frågorna. På Hemsidan kan du se mer om resor och event som Function is fun, Hudiksvall och höstens Moveooresa till Portugal.

Med förhoppning och en snar kontakt- Jose.