Besök på CMS och Worldclass i Västerås

Hej!

Hur står det till med inspirationen? Visst är det så att den går lite upp och ner?. Även om inspiration i träning och en sund livsstil är min passion så tryter det ibland med idéer och energi även för mig. Därför är mina resor och besök guld i tillvaron. För att bli duktigare på social media begav jag mig till mina vänner på @cmssweden På agendan- få lite nya tankar och inspiration kring hur man kan jobba ut sitt budskap på ett bra sätt. Passade på att besöka ett av de bästa gymmen jag känner till i vårt land. Gillar ju min "hemmaborg" @sats_sofo bäst men denna ligger inte långt efter. World Class är ett gym som med sina utrymmen erbjuder massor av möjligheter. Mest förälskad är jag i den friaviktdel där man även kan springa… ni som nu kan springa;-)

Kika in på mitt klipp för en tour och några träningstips som smyger med.

Jag tror och hoppas på att vi ser fler stora anläggningar som denna. I Stockholm kan vi nog glömma det med tanke på den sjuka hyresnivån. Men du behöver inte åka så långt för att hitta dem. 50 minuter med tåg, 200 meter promenad och så är du här. Förutom fantastisk anläggning så har jag bara stött på trevlig personal vilket inte är en självklarhet på gym. Och är du ändå har och tränar kan du passa på att äta från en helt ok salladsbuffé. Vid detta tillfälle han jag inte med gruppträningen. Men det kanske du hinner med att prova av. Hör i så fall gärna av dig med reflektioner.

 

Vi höres;-)