Självhjälp dig genom andra;-)

Foto: Björn Lans

Foto: Björn Lans

En fråga som ofta ställs till mig är- hur hinner du träna?

En del tror att det är lättare för att jag är tränare. Men ärligt, undrar om det inte är en större belastning än tillgång när det kommer till min egna träning. Ibland önskar jag att jag bara kunde "dum dum-träna" utan att behöver känna och tänka igenom allt jag gör. Dessutom är jag ibland rätt less på träningsmiljön efter en dag. Min räddning kan bli din insikt. Jag inser att det är mötena med alla människor som räddar mig såväl fysiskt som psykiskt.

Fysiskt för att jag ständigt ska visa och prova saker. Det gör att dom flesta dagarna, även de jag skriver mycket, blir rätt aktiva dagar. På det psykiska planet kommer alla frågor och funderingar jag får. Snacka om kosttillskott för själen.

Insikten som du kan välja att ta till dig är- jag lever upp när jag hjälper andra.

Jag tror att det alltid vart så, det var därför vi utvecklades i grupper. När vi hjälper andra hjälper vi oss själva mest.  Snart är det helg. Se om du kan göra något extra för att hjälpa någon med träning eller något annat som leder till skönare känslor. Inte för att du ska få tillbaka, utan bara för att det är skönt. Din direkta bonus kommer att vara den tacksamhet som riktas till dig. På sikt skapar du en egenregi omkring dig där du tillför mer, och det kommer mångfalt ge tillbaka;-) Visar du aktivitet kommer du få aktivitet tillbaka och i den miljön är det mycket lättare att vara aktiv.

Själv laddar jag inför en helg där jag ska köra två pass och en föreläsning. Längtar efter mötena där vi ger och får;-)

Hoppas att du har upptäckt min Intagramkanal! om inte blir jag glad om du gör det;-) Där fyller jag ständigt på med inspiration. Youtube-kanalen rullar vidare även den, tips och trix till den som önskar det.