Vill du bli vår testpilot i “Coach Jose”- appen?

IMG_1677 copy.png

Nu är det äntligen dax att testa vår nya app i verkligheten. Och vår verklighet är du.

Vi vill göra det enklare att träna effektiv, varierat och mycket roligare, alltså med Moveoometoden. I Coach-Jose appen ska vi presentera pass för gym, ute och hemmiljöträning. Vi använder vanliga redskap som bland annat hantlar, bollar, gummiband. Några lite udda redskap som Moveoosäcken, balanskudde och några som du själv kan tillverka, typ handduk och käpp.

Men roligast och kanske mest utmärkande för appen blir våra nischade pass där vi i olika syften och längd presenterar pass du kan göra i en trappa, vid skrivbordet och så vidare. Dessa vill du inte missa!

Innan vi trycker på “stora-knappen" vill vi testa några upplägg på dig.
Våra testprogram är så kallade Loopklasser som vänder sig till dig som vill träna effektivt och intensivt. En Loopklass innehåller 5-6 övningar som du kör efter varandra i fem varv. Varje intervall är 40 sekunder där du gör så många upprepningar du orkar. Vila 15 sekunder. Tufft och intensivt!

I mitten på Juni är det tänkt att vi släpper fler Loop-pass och även pass som är mer som när vi leder grupper. Och det är här du kommer in. Vi skulle bli jätteglada om du kunde hjälpa oss med Feedback. Inledningsvis är vi nyfikna på vad du tycker om själva Loopupplägget, är det något du skulle använda? Tidsintervallerna? Mer informationstext, mindre eller annorlunda? Lämna din feedback i bloggens kommentarsfält.

TWIIK
Vår app ligger hos Twiik som håller på att utveckla ett forum där sådana som Moveoo kan lägga ut sin träning, kurser och föreläsningar. (vilket vi också tänker göra framöver). Idag är det lite rörigt att hitta, något som kommer ändras under juni månad.

Lite hjälp:

Ladda ner appen i din telefon (appstore-Twiik)

IMG_1400.PNG


Fyll i din profil för att komma vidare (Den kan komma till användning om du vill anlita mig som personlig online-coach. Start i augusti 2018 )
Ner till höger på din profilsida kan du fylla i kod: moveoo2018
Nu bör du ha din sida tillgänglig.

IMG_1677 copy.png