Töj & böj gör skillnad.

jose-boll1.jpg

En passiv kropp upplevs ibland väldigt stel. Det kan gälla även för en kropp som har tränat väldigt mycket. Oavsett har du glädje av mycket töj och böj i din vardag. Och det behöver inte vara så svårt. Se rörelserna som något som ska anstränga dig något. Ska du återhämta dig är du mjuk och snäll i dina rörelser. Bli gärna varm men dra inte på dig mjölksyra. När det gäller rörelser till vardagen kan du lägga in små töj & böjrörelser under hela dagen. På arbetsplatser kan du markera vissa platser med vissa övningar som du vet med dig att du behöver. Kopiatorn är stället där du töjer ryggen. Efter varje toabesök sträcker du lite på baksidan av låren och rygg. När du fyller dagarna med kloka rörelser har du också dagar med goda vanor. Se det som små stigar som för dig fram mot en behagligare framtid.

I filmen presenterar jag några töj & böjövningar jag själv använder i anslutning till min träning och när jag fyller mina dagar med för mycket skrivande.

Till filmen! Bli gärna prenumerant, dela och kommentera. TIllsammans kan vi göra större skillnad!