Ladda energi på vår resa!

Reklamfram.jpg

För 10 år sedan började begreppet träningsresor ta form. Det visade sig bli en trend som stadigt ökar. Från början handlade det om att låta resenärer välja bland olika träningspass i anslutning till hotellet men våra större researrangörer var inte sena med att utveckla konceptet. Tillsammans med hotellen skapas bättre träningsmiljöer, kvalificerade ledare anlitas och maten har förbättrats. Det ökade träningsutbudet påverkar även beteendet kring poolen och plötsligt ser vi fler stappla omkring med blåsor på fötterna och träningsvärk än de som ligger och pressar vid poolen.

Träningsresorna erbjuder ofta ett myller av pass. På vissa resor tränar deltagarna 4-5 pass om dagen, vilket inte är varken görbart eller hälsosamt när man kommer hem. Kanske är det därför som allt fler börjar se sig om efter så kallade livsstilsresor där träningsmängden dras ner till förmån för andra aktiviteter såsom att strosa på stan, shopping,  kulturella inslag, eller bara ligga och reflektera över livet. Vi går även mot en trend där fler vill åka på kortare weekendresor, vilket vi tagit fasta på när vi arrangerar egna resor.

Det som skiljer Moveoos resor från traditionella träningsresor är att deltagaren själv skapar sin personliga drömresa. Moveoo står som träningsarrangör med pass morgon och kväll. Resten av tiden planeras av deltagaren utifrån egna önskemål. 2017 gjordes första Moveooresan till Port de Soller, Mallorca med 30 deltagare. Vissa kom några dagar tidigare, andra stannade kvar efteråt. Vissa bodde spartanskt, vissa flådigt. Några kom själv andra i gäng. Det man hade gemensamt var att man ville utvecklas och inspireras i sin träning och samtidigt reflektera och skapa energi.

Är du nyfiken på Moveoos resor finner du dem här!