Yos yoga med Sabine Itze

IMG_0266.jpg

Närmare Moveoo yoga än Sabine Itze's Yoga flow kommer jag inte. Jag har "fuskat" runt på olika yogapass med fantastiska ledare. Tycker att yoga gör gott för kropp och knopp. Men något har saknats, och jag får inte in det i min livsrutin. Redan efter ett par Yoga flowpass är jag såld. Flödet, musiken och de sköna rörelserna utmanar mig på ett sätt som är tillåtande och välgörande. Med Sabine's coaching känns varje rörelse motiverad. Och eftersom jag gärna delar med mig av det jag själv mår bra av vill jag rekommendera dig passet.  Bor du på Södermalm med omnejd och söker en yogaform där du är dynamiska och följsam samtidigt som du ibland stannar upp och bara är bör du prova Sabine's pass. Du som är inbiten Moveooist känner igen Sabine som Moveooutbildare på tidigare utbildningar. Här finner du mer info kring pass och den nyöppnade Yogastudion Yos.

Jose Nunez