Kom igång med smart och naturlig gruppträning.

Människa har genom alla tider utvecklats i grupp. Vi lärde oss tidigt att en stark grupp bar med sig fler möjligheter till att överleva. Det var i grupper vi delade med oss av glädje och sorg och det var i gruppen vi byggde vår identitet. Ser vi på lyckosamma gruppkonstelationer ser vi att mångfalden skapar en hållbar styrka.  Att det är olikheterna som blir en stark gruppidentitet där alla tillför.

Idag lever vi under helt andra förutsättningar än våra stenålderssläktningar, men våra behov är snarlika. Samhället vi lever i idag är komplext och det är oroligt. Många upplever sig ensamma och otillräckliga. Vi ser till ungdomar och vuxna som är vilsna, ensamma och identitetssökande.  På Moveoo ser vi detta som en av de viktigaste drivkrafterna när vi fortsätter att vidareutveckla gruppträningen. Vår strävan är en gruppträning där alla kan var med och bidra med sin energi efter sina individuella förutsättningar. Vi som leder Moveoopass skapar utmanande övningar och låter därefter var individ sätta sin nivå. På så sätt ansvarar alla individer över sin egna utmaning och prestation. Det har bidragit till en atmosfär där ingen kan misslyckas eller göra fel. Vi tror att det är en bidragande anledning till att det oftast skrattas på Moveoopass. Den tillåtande träningsmiljön flyttar fokus från rätt & fel till en mer nyfiken "nästasteg" attityd. På så sätt har vi lyckats skapa en gruppträning där individer med olika förutsättningar och mål kan träna tillsammans.

Egentligen är detta inte mer annorlunda än det som händer på lekplatser där barn utmanar sig med ett öppet sinne.

Med detta sagt vill vi rekommendera dig som ska komma igång efter sommaren att söka dig till den roliga och varierade fysträningen som utförs i grupp. Låt dig svepas med i energin samtidigt som du delar med dig av din närvaro.

Har du inte tillgång till Moveoopass kanske du kan få idéer och inspiration på vår Instagram kanal som presenteras på vår facebooksida eller från vår övnings-app.

Här ser du vart några av våra utbildade ledare är aktiva.

Vill du utbildas till Moveooledare? Moveooutbildningen går i Stockholm 16-17 september.

Boka här!