Fira 30 år med Jose Nunez, grundaren av Moveoo.

Nu firar Moveoos grundera Jose Nunez 30 år som utbildare. Det vill han fira med att bjuda in dig och dina kompisar till kommande utbildning.

Att gruppträning är på stark frammarsch råder det ingen som helst tvivel om. Tidigare har gruppträningen generellt begränsats till föreningar och gym. Nu ser vi en explosion bland "fristående" aktörer som utbildar sig till ledare. Det bidrar till fler träningsformer, fler träningstillfällen och till att fler söker ledarinspiration. Även vi på Moveoo känner av ett starkt ökat tryck på ledare som vill vidareutvecklas och inspireras inom styrka och fysträning i gruppform.

Därför slår vi flera flugor i samma smäll och bjuder in alla som vill utvecklas till en rabatterad jubileumsutbildning i större lokaler. Den 16-17 september håller vi vår Moveooutbildning på Concord som ligger i Kungsholmen, Stockholm. Erbjudande: gå 3 betala för 2. Anmälningskod: 30årsvip

Boka här!