Sommarens workshops!

"Tränaryrket har idag blivit väldigt kunskapsintensivt. Det innebär att man som tränare behöver specialisera sig. Om man arbetar med hälsoinriktad träning måste man bli en expert på just detta. Arbetar man med prestationsinriktad träning måste man fördjupa sig i det området" -Michail Tonkonogi,

Citatet kommer från en man jag följer så gott jag kan och vars kunskap jag respekterar stort. Jag hoppas att flera får glädjen att komma i kontakt med honom. Samtidigt ser jag till den klyfta som byggs allt djupare mellan de som tränar, och de som inte tränar men borde göra det. Det verkar inte som att kunskap får fler att träna. Inte verkar det skapa mer rörelseglädje i träningen heller. För dig som vill ta del av en ny träningsmetod vars filosofi är utmanande & rolig på ett tillåtande och individuellt anpassningsbart sätt har jag skapat en workshopserie som rullar under sensommar och tidig höst 2017.

För mig är alla lika viktiga när det kommer till att lära sig ha kul i träningen samtidigt som man utvecklas. Jag hoppas kunna väcka din nyfikenhet oavsett om du kommer för egen del eller för att leda andra i träning.  Ta med papper och penna så att du kan anteckna saker som du inte vill ska falla i glömska. Fota gärna övningar du gillar så länga alla som fotas har godkänt det.

Uppläggen är generellt lika. Det är redskapen som skapar en unik identitet till respektive workshop:

- Ett pass, ca 45 minuter                                                                                                                       - Rast & reflektion, ca 25 minuter. Jag bjuder på frukt, du tar med vatten.                                              - Workshop, övningar för individ, par och grupper. Ca 45 minuter                                                           - Samtal och konkretisering kring det som har genomförts.

Mitt vision är att du går ifrån workshopen full med inspiration, tankar och insikter som du direkt kan använda i din träning eller när du leder andra.                                                                                           Min mission är att hjälpa dig. Du har full tillgång till all min kunskap, erfarenhet och du har mitt fulla engagemang under workshopen.

 

Kalender

Gummiband-  Hur effektiviserar man träningen samtidigt som man ökar "här och nu"? Som deltagare får du själv känna på hur Moveoometoden stimulerar och aktiverar samtidigt som du upptäcker din kropps funktion på ett nytt sätt. Avslutningsvis diskuteras hur program kan skapas och hur annan träning kan kompletteras med hjälp av gummibanden.

Datum: tisdag 11 juli- I anslutnign till Eriksdals utegym

Käpp- Hur kan käppen bidra med mer än bara rörlighets och kontrollträning? I denna workshop används käpparna på ett sätt som stimulerar fysegenskaper som rörelsestyrka, kondition och parsamarbete. Avslutningsvis diskuteras hur program kan skapas och hur annan träning kan kompletteras med hjälp av gummibanden.

Datum: tisdag 19 juli- I anslutnign till Eriksdals utegym

Boll- Hur kan man skapa utmaning och samtidigt tillåtenhet med bollfys? Som deltagare kommer du förmodligen upptäcka helt nya sidor i din funktion. Med bollen som redskap är skrattet inte långt bort samtidigt som "här och nu" ligger på 100%. Avslutningsvis diskuteras hur program kan skapas och hur annan träning kan kompletteras med hjälp av gummibanden.

Datum: tisdag 3 augusti- på Södermalm

Redskap- Som deltagare får du prova på Moveoometoden med redskap såsom Kettlebells, Sandbells, stänger och hantlar. Det blir alltså en "tung" workshop för dig som vill skapa variation kring redskapsträning för styrka och "flås".

Datum: tisdag 15 augusti- I anslutnign till Eriksdals utegym

Avslutningsvis diskuteras hur program kan skapas och hur annan träning kan kompletteras med hjälp av gummibanden.

Kostnad per person: 395kr. Antalet begränsas till 20-30 personer beroende på workshop.

Start om inget annat anges: 17:30, avslut senast 20:00

Anmälan till sommarens workshop gör direkt till mig på jose(at)moveoo.seI svarsmailen får du konto och betalningsanvisningar.

Jag förbehåller mig rätten att göra ändringar om så krävs. Du kan då flytta din anmälan till lämplig workshop i mån av plats eller direkt få tillbaka dina pengar. Din anmälan är giltig vid betalning och den är bindande. För återbetalning krävs läkarintyg.