Utmana i sommar.

Med Moveoometoden blir man per automatik inte en bättre löpare. Men den som väljer att variera sitt träningsutbud med Moveooträning vet att träningen blir varierad och full av utmaningar som stimulerar det en löpare har glädje av. Moveoo handlar om att vara nyfiken och utmanande på ett tillåtande sätt. Som aktiva återtar man ansvaret över sin kropp och dess möjligheter. Alltså förlitar man sig inte helt på vad ett allmänt program rekommenderar. När det kommer till planlöpning är det en fysisk aktivitet där rörelsen upprepas monotont. Sköts löpningen på ett ensidigt sätt, alltså endast löpning, är risken för slitage och skador överhängande. Det som kan rädda många är varierad fysträning. Och det är här Moveoometoden hjälper många löpare och andra aktiva människor. Med ett nyfiket och utmanade synsätt bryts invanda mönster samtidigt som nya prövas.

Tips på vad som kan göras finner du på youtube och på vår Facebooksida som även presenterar det vi lägger ut på Instagram.

Här kan du ta del av Jose Nunez bloggar i Tidningen ToppHälsa.

Moveoo önskar en skön fortsättning på sommaren.