I Moveoo får du våga!

När jag sitter och reflekterar över intrycken från helgens inspirationsarbete som gjordes med personliga tränare, gruppledare och terapeuter är det lätt att bli glad. Kan bara skriva under på att glädje är smittsamt och det stimulerar vårt dopaminpåslag. Känner mig nöjd och tillfreds över att få plantera små frön i duktiga ledare. Ser med spänning fram emot när ledarna ska ut och praktisera sina nya tankar och insikter kring Moveoo. Framför mig har jag mail från två av helgens deltagare som är ganska typisk efter event. "jag har glömt bort hur roligt det är att träna" "det här är träning som känns bra". Och jag tycker att liknande kommentarer är talande för vad vi som leder lyckas skapa med Moveoo.

När ledaren tillåts vara nyfiken och varierad öppnar det upp för deltagaren att utmanas på ett tillåtande sätt. En sann Moveooledare förstår att det viktigaste inte är ledarkunskapen på ett anatomiskt plan, det är förmågan att få människor att utvecklas på ett utmanande och lustfyllt sätt. Alltså på ett naturligt och lekfullt sätt;-)

Veckans träningstips får bli likt många andra tips från mig: våga utmana dig som ledare och aktiv.