Bli din egna PT!

"Många försöker bygga en formel 1 bil av sin kropp när de i själva verket behöver en bra och snygg kombibil som klarar vardagens underlag och sysslor på ett effektivt sätt.” – Jose Nunez

Bli din egen PT är en grundläggande kurs i funktionell träning som riktar sig till dig som vill göra skillnad i din träning och livsstil men inte vara bunden till ett gym. Med enkla redskap du kan ha hemma och på jobbet lär du dig hur just DU ska gå tillväga för att nå dina mål på ett snabbt, effektivt och roligt sätt. Kursledare Jose Nunez har 30 års erfarenhet som tränare och vet vad som krävs för att få till träningsrutiner som leder till kontinuitet. 

”Under åren har jag träffat 1000-tals kunder som söker träningsinspiration. Kanske är det inte så konstigt då många härmar andra i monotona och återupprepande övningar. Nyfikenhet, variation och glädje i träningen ger inspiration och kontinuitet.”  – Jose Nunez

Syftet med utbildningen är att du direkt ska kunna omsätta din kunskap och dina nyvunna insikter om dig själv i vardagen. Med en varierad och utmanande träning skapar du träningen som blir av och som för dig mot dina mål på ett effektivt och roligt sätt.

Info om kurser:

Datum: 2-3 september

Plats: Torsgatan 21

Tid: 09.00 – 16.30 båda dagarna

Pris: 2900 kr 

Vad ingår:

 • 2 dagars föreläsningar
 • Praktiska övningar
 • Kurskompendium
 • Goodiebag
 • Diplom

Innehåll:

 • Analysering och tester
 • Balans, kontroll
 • Belastade rörelser
 • Pressar och drag
 • Framtidens träning
 • Redskapsträning
 • Att leda sig själv
 • Lev livet bättre
 • Tankar kring kost
 • Skapa program

Redskap:

 • Bollar
 • Stänger
 • Vikter
 • Kroppen
 • Gummiband
 • Handduk

Kursledare: Jose Nunez är träningsgurun med 30 års erfarenhet som tränare. Jose är grundare av Moveoo och Bodies in Motion som har skapat träningskoncept, utbildningar och event i 30år.

Boka här! (Bonnier/Topphälsa)