Moveoo bland höstlöven!

Man kan inte vara annat än tokladdad efter ett höstlov som tillbringades på träningsresa i Portugal. Cirka 160 personer som lämnar måsten och stress hemma bara för att svettas 4-5 gånger om dagen. Många valde att prova på Moveoopassen..  galet roligt!

Väl hemma gör sig vardagen påmind igen och det gäller att inte drabbas av panik. Ett av de bästa sätten att hålla sig friskare är som bekant träning. Eller rättare sagt- hålla sig aktiv. Och det blir så mycket lättare när man kan vara ute. Som idag när jag körde några kockar från moderna museet. Bort med strikta regler och tekniker, in med det som bjuds i omgivningen. Som i övningen som visas i filmen. Så fort leken kommer in i bilden glömmer man lätt hur jobbig övningen är. Att kasta löv på varandra ståendes på "alla tre" är sannerligen ingen enkel uppgift. Ser småfånigt ut att kasta iväg löven men det kräver en exakt kommunikation mellan alla muskler i kroppen.  Prova gärna själv så får du se;-) Sträva alltid efter att ligga så sträckt och neutral i kroppen som möjligt.

 

Ha skoj;-)