Ibland segrar viljans kraft

Pamela med brillor och magväska..

Pamela med brillor och magväska..

Det sägs att viljan kan flytta berg. Om det är så vet jag inget om. Vad jag nu vet är att viljan kan bota cancer. Känner från hjärtat glädje över att rättvisan har drabbat Pamela Andersson så hennes hjärntumör fick ge med sig. Vi kommer alla få ta vår kamp i livet, ingen kommer undan, kampen ser bara olika ut för olika individer och det finns ingen synbar rättvisa i fördelningen. När det händer kan vi bara välja förhållningssätt till det inträffade.  Jag vet att Pamela valde en klok träning och en sund och aktiv livsstil mellan tårarna. Inte så att hon blev toksund och absolutist. Hon tränade inte som en tok. Hon levde (och lever) bara livet så gott det gick (går) med rörelse, resor, arbete, kärlek och en del "bubbel". Och jag kan bara ana den inre fight hon förde mot sin cancer som enligt "alla" prognoser var oslagbar. Den här tuffa fighten vann hon och jag känner att den är värd att lyfta fram så att alla som just nu behöver stöttning kan få energi och hopp.